TenderNed

Nieuws

Verbeteringen: extra verificatie mobiele telefoonnummer

TenderNed heeft een wijziging doorgevoerd in de registratie van mobiele telefoonnummers. In de release op 20 december 2017 is ook een extra waarschuwing toegevoegd voor aanbestedende diensten die het type opdracht van een aanbesteding in voorbereiding wijzigen.

21 december 2017

Geslaagde herhalingsaudit ISO 27001- certificaat

TenderNed voldoet nog steeds aan de eisen voor het ISO 27001-certificaat. Dat heeft een externe auditor vastgesteld. Eind vorig jaar werd TenderNed voor een tweede periode van drie jaar ISO-27001 gecertificeerd. Ieder jaar voert een externe auditor een herhalingsaudit uit, om vast te stellen of TenderNed nog voldoet aan de bij het certificaat behorende eisen en eventuele aanbevelingen te doen.

20 december 2017

Verbeteringen november: vernieuwde site en aankondigingenplatform

De novemberrelease - gepland op dinsdag 28 november – staat geheel in het teken van de lancering van de nieuwe site van TenderNed. Hiermee wordt het makkelijker om interessante aanbestedingen te vinden en vervolgens digitaal in te schrijven, zowel voor nieuwe als ervaren gebruikers.

6 november 2017

Let op: onvolledige ZIP-bestanden voor archivering

Aanbestedende diensten hebben de mogelijkheid hun aanbestedingsdossiers te exporteren als een zip-bestand, zodat zij deze kunnen archiveren. Helaas werkt deze functionaliteit niet goed. In enkele gevallen worden de ZIP-bestanden niet aangemaakt of ontbreekt er informatie in het geëxporteerde dossier.

26 oktober 2017
Naar boven