Nieuws

Marktconsultatie wint jaarlijks aan populariteit

Op 1 juli 2016 wijzigde de Aanbestedingswet 2012. Wat hebben de belangrijkste wijzigingen opgeleverd? We blikken terug op de afgelopen 5 jaar. In deze eerste editie nemen we de marktconsultatie onder de loep aan de hand van TenderNed-data.

14 juli 2022

Geef feedback en help mee met het verbeteren van TenderNed

We willen graag weten wat u van TenderNed vindt, want uw feedback helpt ons bij het verbeteren van onze dienstverlening. Bij iedere handleiding op de website kunt u aangeven of de informatie u heeft geholpen, of dat er iets ontbreekt.

13 juli 2022

Dataset aanbestedingsdata 1e en 2e kwartaal 2022

Ieder halfjaar publiceert TenderNed de gegevens uit het aankondigingenplatform als dataset, zodat u ze gemakkelijk kunt gebruiken voor analyses. De dataset van het eerste halfjaar 2022 is nu beschikbaar.

12 juli 2022

Gebruik data in het inkoopproces

“Er gaat een wereld voor je open als je met de data uit TenderNed aan de slag gaat,” vertelt Angélique van Wijhe, business analist bij het Rijksvastgoedbedrijf enthousiast. Samen met Rick den Ridder, data-analist bij TenderNed, geeft ze de presentatie ‘Data in het inkoopproces’ tijdens de 16e editie van het PIANOo Congres, dat op 16 juni plaatsvond in Den Bosch.

17 juni 2022
Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl