Nieuws

Resultaten enquête modernisering

We hebben onze gebruikers via een enquête gevraagd hun mening te geven over TenderNed. De vragen gingen onder meer over het nieuwe design, functionaliteiten, communicatie en de algemene ervaring van de modernisering. De resultaten zijn positief.

17 januari 2022

Introductiesessie nieuwe ondernemers

TenderNed nodigt sinds kort nieuwe ondernemers uit voor het bijwonen van een online introductie tot TenderNed. De reacties van de ondernemers zijn positief.

13 januari 2022

Dataset aanbestedingsdata 3e en 4e kwartaal 2021

Ieder halfjaar publiceert TenderNed de gegevens uit het aankondigingenplatform als dataset, zodat u ze gemakkelijk kunt gebruiken voor analyses. De dataset van  2021 is nu beschikbaar. De data van het 3e en 4e kwartaal zijn samengevoegd met die van het 1ste en 2de kwartaal en vormen nu het jaaroverzicht 'Dataset 2021'.

7 januari 2022

Applicatie TenderNed is veilig ondanks Log4j-kwetsbaarheid

U heeft wellicht via het nieuws vernomen dat er een kwetsbaarheid is gevonden in de Apache Log4j software. Deze software wordt ook voor TenderNed gebruikt. TenderNed is door het NCSC (Nationaal Cyber Security Centrum) tijdig op de hoogte gesteld van het mogelijke risico en heeft waar nodig maatregelen getroffen.

17 december 2021

TenderNed applicatie volledig gemoderniseerd

Sinds december 2018 werkten we scherm voor scherm aan een nieuw design, nieuwe functionaliteiten en een betere gebruikservaring. Deze verbouwing is nu klaar.

27 oktober 2021
Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl