Dataverzoek? Neem contact op met het analyseteam van TenderNed

Nieuws | 13 juni 2022

TenderNed wil Nederland beter laten aanbesteden door inzichten uit data. Om dit te bereiken willen we aanbestedende diensten en ondernemers meer mogelijkheden geven om onze data te gebruiken.

Heeft u een dataverzoek? Neem contact op met het analyseteam van TenderNed.

Aanbestedingsdata analyseren

Een groot voordeel van digitaal aanbesteden is dat er veel data uit voort komt. Het analyseren van deze data levert interessante informatie, waardevolle inzichten en voorspellingen op. TenderNed biedt het meest complete, openbare overzicht van aanbestedingsdata in Nederland. Deze data is voor iedereen toegankelijk. Daarnaast beschikken we over niet-openbare data, die we geanonimiseerd beschikbaar maken. Aanbestedende diensten die het aanbestedingsproces via TenderNed doorlopen, hebben in de applicatie ook toegang tot de eigen aanbestedingsdata

Beter aanbesteden

Overheden en ondernemers hebben er allebei voordeel bij dat het aanbesteden van overheidsopdrachten zo effectief mogelijk gebeurt. Voor ondernemers levert dit enorme kansen op om hun bedrijf te laten groeien. Aanbestedende diensten willen een werk, dienst of levering van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs, én belastinggeld verstandig besteden. De aanbestedingsdata uit TenderNed kan hieraan bijdragen. Wilt u inzichten halen uit onze aanbestedingsdata? Neem contact met ons op via analyse@tenderned.nl.

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl