Aanbesteding van de maand: februari 2024

Nieuws | 11 maart 2024

Het analyseteam van TenderNed zoekt elke maand met behulp van data een opvallende aanbesteding voor u uit. Deze maand kijken we naar een aanbesteding van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) voor de nieuwbouw van een boekenmagazijn.

Slim gebruik van trefwoorden

We roepen deze aankondiging van opdracht uit tot aanbesteding van de maand omdat we het een mooi voorbeeld vinden van een overheidsopdracht waarbij trefwoorden slim zijn ingezet.

Slim houdt in dat de trefwoorden aansluiten op de opdracht, de inhoud van de aankondiging aanvullen en relevant zijn voor geïnteresseerden. Aanbestedende diensten vergroten zo de kans dat geïnteresseerde ondernemers hun opdracht zien.

Inhoud aankondiging verrijken

De RVB gebruikt 5 trefwoorden in de aankondiging:

  1. Beton
  2. Stikstof
  3. Klimaatinstallaties
  4. Landschap
  5. Logistiek

Deze trefwoorden zijn gerelateerd aan de opdracht en aanvullend op de inhoud van de aankondiging. Ze komen geen van allen voor in de titel Realisatie nieuwbouw boekenmagazijn Koninklijke Bibliotheek, nationale bibliotheek te Midden-Delfland of de korte omschrijving van de aanbesteding.

Best bekeken aanbesteding

Het gebruik van geschikte trefwoorden heeft ongetwijfeld iets bijgedragen aan de 931 keer dat de aankondiging werd bekeken. Met dit aantal is deze aanbesteding de best bekeken aanbesteding van februari 2024.

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl