Geef het telefoonnummer van uw organisatie op

Nieuws | 12 april 2023

Aanbestedende diensten met een TenderNed-account moeten voortaan het telefoonnummer van hun organisatie vermelden bij Gegevens. Deze wijziging is een gevolg van de nieuwe aankondigingsformulieren (eForms).

Waar vind ik het telefoonnummer van mijn organisatie?

  • Log in op TenderNed.
  • Ga bij Organisatie naar Gegevens.
  • Onder ‘Overige contactgegevens’ staat het veld Telefoon.
  • Vermeld het telefoonnummer van uw organisatie als dat nog niet (juist) is ingevuld.
  • Bij elke aanbesteding wordt het telefoonnummer automatisch overgenomen.

Wat gebeurt er met mijn lopende aanbestedingen?

Vanaf 12 april 19:00 uur controleert TenderNed bij het publiceren van een aankondiging of het telefoonnummer van uw organisatie bekend is. Is het niet bekend, dan moet u eerst het telefoonnummer van uw organisatie invoeren om verder te kunnen.

Pas vanaf 25 oktober wordt het telefoonnummer daadwerkelijk vermeld in publicaties.

Nieuwe aankondigingsformulieren: eForms

De Europese Commissie heeft standaardformulieren opgesteld om aanbestedende diensten te helpen bij het publiceren van gegevens over overheidsopdrachten binnen de EU. TenderNed is op basis van deze formulieren ontworpen. Aan elke handeling die een gebruiker in de applicatie uitvoert, is op de achtergrond een formulier gekoppeld.

Per 25 oktober 2023 gelden in de EU nieuwe aankondigingsformulieren, de zogeheten eForms. Het is een omvangrijk project om de TenderNed-applicatie hierop aan te passen. We voeren gefaseerd wijzigingen door, zodat onze gebruikers stap voor stap bekend raken met de nieuwe formulieren.

Alle wijzigingen op een rij

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl