Aanvullen organisatiegegevens onderneming

Nieuws | 14 februari 2023

Vanaf woensdag 15 februari wordt elke onderneming die inlogt op TenderNed gevraagd gegevens over de bedrijfsgrootte aan te vullen. Met deze actuele gegevens worden uw bedrijfsgegevens aangevuld in de applicatie, kan TenderNed voldoen aan de statistiekverplichting van de Europese Commissie en worden deze gegevens gebruikt voor de rapportage Inkoopvolume. De aangevulde organisatiegegevens hebben geen invloed op uw inschrijving.

Aanvullen gegevens

Na het inloggen door een lokaal beheerder van de onderneming verschijnt er een scherm om de gegevens aan te vullen. Hier kan aangegeven worden in welke categorie het bedrijf valt wat betreft het aantal werknemers, jaaromzet, jaarbalans en rechtsvorm. Weet u niet direct onder welke categorie uw bedrijf valt ,dan kunt u dit overslaan. Nadat één van de lokaal beheerders de gegevens heeft doorgegeven wordt dit scherm niet meer getoond na het inloggen. 

Organisatiegegevens

Er wordt vanaf nu jaarlijks gevraagd om te controleren of uw organisatiegegevens nog actueel zijn. In de applicatie wordt deze informatie opgeslagen onder Gegevens. U kunt deze gegevens op elk moment wijzigen.

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl