Inloggen en registreren compleet vernieuwd

Nieuws | 8 juli 2020

Op 8 juli is het registreren van een aanbestedende dienst vernieuwd. Daarmee is het nu voor al onze gebruikers duidelijker en eenvoudiger om in te loggen en te registreren.

Eerder al werd het inloggen en registreren vereenvoudigd voor ondernemers, buitenlandse ondernemers en mensen met een interesseprofiel-account. U logt altijd in via de knop Inloggen / Registreren. Ook registreren gaat nu via die knop.

U gebruikt vervolgens het tabblad dat voor u geldt. Hoe u inlogt of een account aanmaakt is afhankelijk van het type gebruiker dat u bent.

Voor ondernemers

Nederlandse ondernemers loggen altijd in met een persoonlijk eHerkenningsmiddel. Een nieuwe onderneming registreren en nieuwe gebruikers toevoegen gaat ook altijd via een eHerkenningsmiddel van dat bedrijf.

Aanbestedende diensten

Mensen die in TenderNed werken namens een aanbestedende dienst, loggen in met hun gebruikersnaam en wachtwoord. Wilt u werken in TenderNed namens een aanbestedende dienst, dan moet die organisatie u daarvoor uitnodigen. U kunt de uitnodiging accepteren met een account dat al gekoppeld is aan een of meer aanbestedende diensten, of een nieuw account aanmaken. Een nieuwe aanbestedende dienst registreert u ook via de tab Aanbestedende dienst, dan wordt er altijd een nieuw account gemaakt. Dit komt overigens zeer weinig voor.

Buitenlandse ondernemers

Buitenlandse ondernemers loggen in met hun gebruikersnaam en wachtwoord. Via Inloggen / Registreren en vervolgens de tab Buitenlandse ondernemers kunt u ook een nieuwe buitenlandse onderneming registreren.

Interesseprofiel-account

Ook mensen met een interesseprofiel-account loggen in met hun gebruikersnaam en wachtwoord. Via Inloggen / Registreren vervolgens de tab Interesseprofiel kunt u ook een nieuw interesseprofiel aanmaken.

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl