TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Nieuwe UEA-wizard voor aanbestedende diensten op 29 maart

TenderNed werkt aan de volledige integratie van het Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA) in de applicatie. Aanbestedende diensten kunnen onze nieuwe UEA-wizard vanaf 29 maart om 19.00 uur gebruiken. De oude module kunnen zij dan niet meer gebruiken. Voor ondernemers verandert er nog niets.

15 maart 2023

Aanvullen organisatiegegevens onderneming

Vanaf woensdag 15 februari wordt elke onderneming die inlogt op TenderNed gevraagd gegevens over de bedrijfsgrootte aan te vullen. Met deze actuele gegevens worden uw bedrijfsgegevens aangevuld in de applicatie, kan TenderNed voldoen aan de statistiekverplichting van de Europese Commissie en worden deze gegevens gebruikt voor de rapportage Inkoopvolume. De aangevulde organisatiegegevens hebben geen invloed op uw inschrijving.

14 februari 2023
Alle nieuwsberichten

Maak kennis met het analyseteam

*Muziek speelt*

Beeldtekst: TenderNed Analyseteam.

Duuk Calor:
Dag, ik ben Duuk Calor, data-analist bij TenderNed. TenderNed is de centrale plek voor aanbesteden. Alle aankondigingen en gunningen van de Nederlandse overheid worden hier gepubliceerd. Dit levert een schat aan data op. Het analyseteam van TenderNed verwerkt deze data en haalt hier waardevolle informatie uit waarmee Nederland beter en bewuster kan aanbesteden.

*Muziek speelt*

Duuk Calor:
We hebben een analyse-omgeving ingericht, zodat we verplichte statistische informatie gemakkelijk kunnen leveren aan de Europese Commissie. Door de analyse-omgeving kunnen we vragen nu ook snel en efficiënt beantwoorden en rapportages maken. Deze gebruiken we om de TenderNed-applicatie verder te verbeteren.

*Muziek speelt*

Duuk Calor:
We gaan ook meer analyses en inzichten publiceren op onze website, zodat de hele aanbestedingsmarkt voordeel kan halen uit onze data.

*Muziek speelt*

Duuk Calor:
Daarnaast willen we inkopers en ondernemers stimuleren om de aanbestedingsdata uit TenderNed beter te benutten, de brondata meer en eenvoudiger toegankelijk te maken. Beter en bewuster aanbesteden, dat is ons doel.

*Muziek speelt*

Duuk Calor:
Wilt u ook beter aanbesteden? Wij denken graag met u mee. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met het inzichtelijk maken van uw eigen TenderNed-data. Of op verzoek nationale trends en ontwikkelingen in kaart brengen. Er zijn volop mogelijkheden. Kom met ons in contact. Mail ons op analyse@tenderned.nl.

*Muziek eindigt*

Beeldtekst: TenderNed.
Beter aanbesteden?
Mail naar analyse@tenderned.nl.

Visie TenderNed 2023-2027

In de Visie TenderNed 2023-2027 leggen we uit waar wij ons de komende jaren op richten:

✔ beheer en doorontwikkeling
✔ security
✔ data-excellence
✔ synergie

Lees onze visie

2.406Aanbestedende diensten
59.194Ondernemingen
1.599Lopende aanbestedingen
55%Diensten
21%Leveringen
24%Werken
Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl