Gebruiker van een aanbestedende dienst registreren

U kunt zelf geen account aanmaken bij een aanbestedende dienst. Werkt u bij, of voor een aanbestedende dienst en wilt u TenderNed gebruiken, dan moet u worden uitgenodigd. Uw account kan gekoppeld zijn aan meerdere aanbestedende diensten.

U ontvangt een uitnodiging per mail

Als u TenderNed gaat gebruiken namens een aanbestedende dienst, dan moet de Lokaal beheerder van die organisatie u een uitnodiging sturen. U krijgt deze uitnodiging per mail.

  • Heeft u een gebruikersaccount dat al gekoppeld is aan een andere aanbestedende dienst, dan logt u in door op een link in de mail te klikken. De nieuwe aanbestedende dienst wordt vervolgens aan uw account toegevoegd.
  • Heeft u nog geen gebruikersaccount, dan kunt u nu een nieuw account registreren. Klik op de link in de mail en vul uw persoonlijke gegevens in, waaronder een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee logt u voortaan in op TenderNed. U ontvangt vervolgens een TAN-code per SMS, hiermee activeert u uw account.

Werken namens meerdere aanbestedende diensten

Werkt u namens meerdere organisaties aan verschillende aanbestedingen? Bijvoorbeeld omdat u voor een extern bureau werkt. Dan kunt u meerdere aanbestedende diensten koppelen aan één gebruikersaccount. Iedere organisatie moet u daarvoor afzonderlijk uitnodigen. Inloggen doet u altijd via het tabblad Aanbestedende diensten.

Standaard-organisatie

Als u aan meerdere aanbestedende diensten gekoppeld bent, vul dan een Standaard organisatie in. Dit is de organisatie waar u standaard onder ingelogd wilt worden. Ga hiervoor naar Persoonlijk instellingen en kies dan het tabblad Persoonlijke gegevens.

Als u wilt wisselen van organisatie, dan kan dat door bovenin ieder scherm op Wisselen te klikken naast de standaardorganisatie waarvoor u bent ingelogd. Op de vernieuwde schermen gebruikt u hiervoor het menu rechts.

 

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl