Aanbesteding updaten tussen aanmelden en inschrijven

Wilt u uw aanbestedingsdossier aanpassen na aanmelding van gegadigden? Doe dit dan na de beoordeling van de aanmeldingen en voordat u de uitnodigingen tot inschrijven verstuurt.

Hierdoor klopt alle informatie voor de inschrijffase die volgt. Ondernemers die uw uitnodiging om in te schrijven accepteren hebben dan direct de actuele en correcte informatie.

U houdt deze volgorde aan:

Verstuur de uitnodigingen ruim voordat de termijn voor het indienen van de inschrijving volgens de planning in TenderNed verstrijkt. Is de inschrijftermijn ondertussen verstreken, dan kunt u geen uitnodigingen meer versturen. Dit is niet meer te corrigeren.

Gegadigden al uitgenodigd?

Heeft u de gegadigden al uitgenodigd maar de aanbesteding nog niet geüpdatet? Dan zien de ondernemers verouderde informatie op hun dashboard.

U kunt de aanbesteding dan alsnog wijzigen. Na de wijzigingen stuurt u een bericht naar de geselecteerde ondernemers, via de taak Correcties kenbaar maken aan de geselecteerde ondernemingen op het dashboard. De ondernemingen ontvangen dan een melding en ze kunnen de geüpdatete informatie op het dashboard van de aanbesteding vinden.

 

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl