Starten met TenderNed

In TenderNed vindt u opdrachten van de overheid. Met een TenderNed-account kunt u uw onderneming aanmelden en inschrijven op de meeste van deze opdrachten. Voor sommige opdrachten wordt u doorverwezen naar andere aanbestedingssystemen.

Uw onderneming registreren op TenderNed

Als u wilt reageren op aanbestedingen en u wilt u ook kunnen aanmelden en inschrijven, dan moet u uw bedrijf registreren op TenderNed. Hiervoor heeft u een eHerkenningsmiddel nodig. Met een eHerkenningsmiddel kunt u inloggen, uw bedrijf wordt dan automatisch geregistreerd. Daarna kunt u uw organisatiegegevens aanvullen en gebruikers uitnodigen.

Bekijk hoe u een onderneming registreert

Uzelf als gebruiker registreren bij een bestaand bedrijf in TenderNed

Heeft uw bedrijf al een account in TenderNed, en wilt u namens dat bedrijf kunnen handelen? Dan heeft u een persoonlijk eHerkenningsmiddel nodig van uw bedrijf. Daarmee kunt u inloggen en uw gebruikersaccount aanmaken. Daarna kunt u namens uw bedrijf handelen in TenderNed.

Bekijk hoe u uzelf als gebruiker registreert

eHerkenning gebruiken voor TenderNed

Ondernemers loggen in op TenderNed met eHerkenning. Heeft u nog geen eHerkenningsmiddel? Dan moet u er eerst een aanschaffen. Voor TenderNed heeft u minimaal eHerkenning veiligheidsniveau 2 nodig. Met eH2+, eH3 en eH4 kunt u ook inloggen op TenderNed. Als er een storing is bij eHerkenning dan kunt u eenmalig een inlogcode aanvragen.

Lees meer over eHerkenning en TenderNed

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl