Inloggen op TenderNed als ondernemer met eHerkenning

Als ondernemer logt u in op TenderNed met het eHerkenningsmiddel van uw onderneming. Als er problemen zijn met eHerkenning dan kunt u eenmalig inloggen met een code per SMS via de link “problemen met eHerkenning”.

Nog geen account?

Staat uw onderneming nog niet geregistreerd dan moet u eerst een account aanmaken in TenderNed. Staat uw onderneming wel geregistreerd maar heeft u geen toegang. Dan moet u eerst uzelf als gebruiker registreren.

Nog geen eHerkenning?

Lees meer over eHerkenning en bekijk hoe u een eHerkenningsmiddel aanschaft. Kies voor EH2+, EH3 of EH4. Houd er rekening mee dat aanvragen van eHerkenning enkele dagen kan duren, en dat u ervoor moet betalen.

Inloggen op TenderNed met eHerkenning

  • Klik op Inloggen / Registreren bovenaan de pagina
  • Ga naar de tab Ondernemers
  • Kies voor Log in met eHerkenning
  • Kies uw leverancier en log daarna in met eHerkenning
  • U gaat weer terug naar TenderNed en bent ingelogd
  • Uitloggen doet u via het menu, of bovenaan de pagina

Als u dit voor de eerste keer heeft gedaan, dan worden uw voorkeuren soms bewaard. U hoeft dan uw leverancier niet iedere keer te kiezen. Hoe dit werkt is afhankelijk van de cookie- en veiligheidsinstellingen van uw computer.

Problemen met eHerkenning, inloggen lukt niet

Het kan voorkomen dat het u niet lukt om in te loggen. Bijvoorbeeld omdat er ergens een technisch probleem is. Check dan bij de leverancier van uw eHerkenningsmiddel of daar een storing is.

Als het probleem dan niet is opgelost, dan kunt u bij TenderNed eenmalig een TAN-code opvragen om mee in te loggen. Klik hiervoor op het inlogscherm op Problemen met eHerkenning en volg de instructies.

Bekijk ook hoe u problemen met eHerkenning kunt oplossen.

Verandert er iets aan uw eHerkenning?

Als uw eHerkenningsmiddel is gewijzigd, dan moet u het opnieuw koppelen aan TenderNed. Krijgt u een nieuw eHerkenningsmiddel én een nieuw KVK-nummer? Dan moet u uw onderneming opnieuw registreren op TenderNed.

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl