Starten met TenderNed als onderneming

In TenderNed vindt u opdrachten van de overheid. Met een TenderNed-account kunt u uw onderneming aanmelden en inschrijven op de meeste van deze opdrachten. Voor sommige opdrachten wordt u doorverwezen naar andere aanbestedingssystemen.

Uw onderneming registreren op TenderNed

Als u wilt reageren op aanbestedingen en ook als u zich wilt kunnen aanmelden en inschrijven, dan moet u uw onderneming registreren op TenderNed. Hiervoor heeft u een eHerkenningsmiddel nodig. Met een eHerkenningsmiddel kunt u inloggen en uw onderneming wordt dan automatisch geregistreerd. Daarna kunt u uw organisatiegegevens aanvullen en gebruikers uitnodigen.

Bekijk hoe u een onderneming registreert

Uzelf als gebruiker registreren bij een bestaande onderneming in TenderNed

Heeft uw onderneming al een account in TenderNed, en wilt u namens uw onderneming kunnen handelen? Dan heeft u een persoonlijk eHerkenningsmiddel nodig van uw onderneming. Daarmee kunt u inloggen en uw gebruikersaccount aanmaken. Daarna kunt u namens uw onderneming handelen in TenderNed.

Bekijk hoe u uzelf als gebruiker registreert

eHerkenning gebruiken voor TenderNed

Ondernemers loggen in op TenderNed met eHerkenning. Heeft u nog geen eHerkenningsmiddel? Dan moet u er eerst een aanschaffen. Voor TenderNed heeft u minimaal eHerkenning veiligheidsniveau 2 nodig. Met eH2+, eH3 en eH4 kunt u ook inloggen op TenderNed. Als er een storing is bij eHerkenning dan kunt u eenmalig een inlogcode aanvragen.

Lees meer over eHerkenning en TenderNed

Introductiesessie: starten met TenderNed

We verzorgen iedere maand een online presentatie voor ondernemers die nieuw zijn op TenderNed. Hierin behandelen we de basisprincipes van de applicatie. Ook geven we tips. Na registratie in TenderNed nodigen we u per e-mail uit voor de introductiesessie.

Recent geregistreerd, maar geen uitnodiging ontvangen? Stuur een e-mail naar functioneelbeheer@tenderned.nl. We mailen u dan nogmaals de uitnodiging. 

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl