Uw TenderNed-account als onderneming

Lees hoe u inlogt met eHerkenning, hoe u uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw organisatie beheert.

Inloggen op TenderNed als ondernemer

Als ondernemer logt u in op TenderNed met het eHerkenningsmiddel van uw onderneming. Als er problemen zijn met eHerkenning dan kunt u eenmalig inloggen met een code per SMS via de link “problemen met eHerkenning”. Wijzigt er iets aan uw eHerkenningsmiddel, dan moet u het opnieuw koppelen in  TenderNed aan uw bestaande account.

Lees meer over inloggen en eHerkenning

Persoonlijke gegevens en mobiel nummer wijzigen

In uw persoonlijke gebruikersaccount staan een aantal persoonlijke gegevens. Deze kunt u zelf beheren. Log hiervoor in op TenderNed en ga via Instellingen naar uw Persoonlijke gegevens. Zorg in ieder geval dat uw mobiele nummer klopt, u heeft dit nodig bij sommige handelingen in TenderNed zoals bij het indienen van uw inschrijving op een aanbesteding.

Lees hoe u uw gegevens wijzigt

Organisatiegegevens wijzigen

Alleen de lokaal beheerder van uw organisatie kan uw organisatiegegevens in TenderNed aanpassen. Bijvoorbeeld als u verhuist, een nieuwe vestiging opent of uw dienstverlening uitbreidt.

Lees hoe u uw organisatiegegevens wijzigt

Interesseprofiel instellen

Met een interesseprofiel kunt in TenderNed een zoekopdracht bewaren. U kunt vervolgens attenderingen ontvangen als er nieuwe of gewijzigde aanbestedingen zijn gepubliceerd, die voldoen aan uw zoekopdracht.

Lees meer over interesseprofiel

Uw onderneming verwijderen uit TenderNed?

Het is niet mogelijk om een onderneming te verwijderen uit TenderNed. Het TenderNed-account van uw onderneming kan wel worden geblokkeerd door de Servicedesk. U moet dit per mail vragen aan de Servicedesk.

Lees hoe u uw account laat blokkeren door de Servicedesk

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl