TenderNed voor ondernemingen

TenderNed is een online marktplein waar aanbestedende diensten en ondernemingen elkaar vinden. Alle aanbestedende diensten publiceren hier hun opdrachten voor diensten, leveringen en werken, zowel nationaal als Europees.

Ondernemingen vinden dus op één plek alle opdrachten en kunnen hier digitaal op inschrijven. TenderNed werkt snel en maakt het aanbestedingsproces voor alle betrokken partijen eenvoudiger.

Ondernemers over TenderNed

Hoe werkt het?

U registreert zich bij TenderNed en blijft via een slimme zoekfunctie en attenderingsservice op de hoogte van de voor u relevante aanbestedingen. Komt u een interessante opdracht tegen, dan schrijft u digitaal in. Het opsturen van allerhande documenten is niet meer nodig: alle gevraagde bedrijfsgegevens en uw offerte kunt u uploaden. Uw aanmelding of inschrijving wordt veilig opgeslagen in de digitale kluis van TenderNed. TenderNed heeft een bedrijfsdossier voor uw bedrijfsgegevens. Denk aan uw jaarcijfers, verzekeringspolissen of het uittreksel van de Kamer van Koophandel. Die gegevens hoeft u maar één keer aan te leveren. Relevante documenten van de aanbestedende dienst, zoals bestekken en Nota’s van Inlichtingen, zijn online beschikbaar. Via TenderNed ontvangt u het gunningsbericht.

Starten met TenderNed

STAP 1 Registreer als gebruiker

Na registratie kunt u een interesse- profiel aanmaken. Daarmee wordt u via de attentenderingsservice op de hoogte gehouden van aanbestedingen die voor ú interessant zijn. U kunt aankondigingen bekijken en document- en downloaden.

Nu als gebruiker registreren bij TenderNed

STAP 2 Registreer uw onderneming met eHerkenning

Wilt u ook vragen gaan stellen en inschrijven op aanbestedingen? Dan moet u uw onderneming registreren met eHerkenning. eHerkenning regelt de digitale herkenning (authenticatie) en controleert de digitale bevoegdheid (autorisatie) van een ondernemer die online een dienst bij de overheid wil afnemen. Simpel gezegd: eHerkenning controleert of u bent wie u zegt dat u bent, en of u mag doen wat u doet.

Nu registreren via e-Herkenning

Meer informatie

Als u een geregistreerd bent in TenderNed en bent ingelogd, is er veel informatie beschikbaar over hoe het aanbestedingsproces werkt en hoe u TenderNed gebruikt.

Liever een cursus volgen of de hulp van een adviesbureau inhuren? Zie het overzicht met trainings- en adviesbureaus die een licentie hebben om de cursusomgeving van TenderNed te gebruiken.

Naar boven