TenderNed voor ondernemingen

TenderNed is een online marktplein waar aanbestedende diensten en ondernemingen elkaar vinden. Alle aanbestedende diensten publiceren hier hun opdrachten voor diensten, leveringen en werken, zowel nationaal als Europees. Ondernemingen vinden op TenderNed alle opdrachten en kunnen hier digitaal op inschrijven.

Hier vindt u informatie over het gebruik van TenderNed.

Ondernemers over TenderNed

Hoe werkt TenderNed?

U registreert uw bedrijf en uzelf bij TenderNed. Komt u vervolgens een interessante opdracht tegen, dan schrijft u digitaal in. Relevante documenten zoals de opdrachtomschrijving, wensen en eisen zijn online beschikbaar.

In de applicatie heeft u voor iedere aanbesteding een duidelijk dashboard, hiermee vult u stap voor stap uw inschrijving in. Via TenderNed kunt u vragen stellen over de opdracht en berichten sturen. Alle gevraagde bedrijfsgegevens en uw offerte kunt u uploaden. Als u alles heeft ingevuld, dan verstuurt u uw inschrijving via TenderNed. Vervolgens krijgt u bericht of u de opdracht krijgt of niet.

Starten met TenderNed

STAP 1 Registreer als gebruiker

Na registratie kunt u een interesse- profiel aanmaken. Daarmee wordt u via de attenderingsservice op de hoogte gehouden van aanbestedingen die voor ú interessant zijn. U kunt aankondigingen bekijken en document- en downloaden.

Nu als gebruiker registreren bij TenderNed

STAP 2 Registreer uw onderneming met eHerkenning

Wilt u ook vragen gaan stellen en inschrijven op aanbestedingen? Dan moet u uw onderneming registreren met eHerkenning. eHerkenning regelt de digitale herkenning (authenticatie) en controleert de digitale bevoegdheid (autorisatie) van een ondernemer die online een dienst bij de overheid wil afnemen. Simpel gezegd: eHerkenning controleert of u bent wie u zegt dat u bent, en of u mag doen wat u doet.

Nu registreren via e-Herkenning

Meer informatie

Als u een geregistreerd bent in TenderNed en bent ingelogd, is er veel informatie beschikbaar over hoe het aanbestedingsproces werkt en hoe u TenderNed gebruikt.

Liever een cursus volgen of de hulp van een adviesbureau inhuren? Zie het overzicht met trainings- en adviesbureaus die een licentie hebben om de cursusomgeving van TenderNed te gebruiken.

Naar boven