Uw TenderNed-account

Lees hoe u inlogt met eHerkenning, hoe u uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw organisatie beheert.

Inloggen op TenderNed als ondernemer

Als ondernemer logt u in op TenderNed met het eHerkenningsmiddel van uw bedrijf. Als er problemen zijn met eHerkenning dan kunt u eenmalig inloggen met een code per SMS. Wijzigt er iets aan uw eHerkenningsmiddel, dan moet u het opnieuw koppelen aan TenderNed.

Lees meer over inloggen en eHerkenning

Persoonlijke gegevens en mobiel nummer wijzigen

In uw persoonlijke gebruikersaccount staan een aantal persoonlijke gegevens. Deze kunt u zelf beheren. Log hiervoor in op TenderNed en ga via Instellingen naar uw Persoonlijke gegevens. Zorg in ieder geval dat uw mobiele nummer klopt, u heeft dit nodig bij sommige handelingen in TenderNed.

Lees hoe u uw gegevens wijzigt

Interesseprofiel instellen

Met een interesseprofiel kunt in TenderNed een zoekopdracht bewaren. U kunt vervolgens attenderingen ontvangen als er nieuwe of gewijzigde aanbestedingen zijn gepubliceerd, die voldoen aan uw zoekopdracht.

Lees meer over interesseprofiel

Organisatiegegevens wijzigen

U kunt de gegevens van uw organisatie in TenderNed aanpassen. Bijvoorbeeld als u verhuist, een nieuwe vestiging opent of uw dienstverlening uitbreidt. Alleen een lokaal beheerder van uw organisatie kan dit doen.

Lees hoe u uw organisatiegegevens wijzigt

Uw onderneming verwijderen uit TenderNed?

Het is niet mogelijk om een onderneming te verwijderen uit TenderNed. Het TenderNed-account van uw bedrijf kan wel worden geblokkeerd door de Servicedesk. U moet dit per mail vragen aan de Servicedesk.

Lees meer ...

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl