Hoe kan ik een UEA aanmaken en toevoegen aan mijn aanbesteding?

Er zijn drie manieren om een UEA te maken en toe te voegen aan uw aankondiging in TenderNed. U kunt zelf kiezen welke u gebruikt: de geïntegreerde UEA in TenderNed, de UEA-tool of de interactieve pdf.

Geïntegreerde UEA in TenderNed

In uw dashboard kunt u een UEA aanmaken door de geïntegreerde UEA te gebruiken. Ondernemingen kunnen vervolgens in hun dashboard het gegenereerde UEA invullen. Het resultaat is een xml- en pdf-bestand die automatisch worden toegevoegd aan de map Aanbestedingsdocumenten.

UEA-tool

U kunt er ook voor kiezen een UEA-pdf-bestand te genereren met de UEA-tool. Hier vindt u de UEA-tool.

Na het invullen van alle relevante gegevens genereert u een UEA-pdf-bestand, dat u daarna toevoegt aan de aanbestedingsstukken. Een uitgebreide gebruiksinstructie is in de tool opgenomen. Ondernemers vullen het UEA-pdf-bestand in en voegen dit bij hun offerte. Het is aan u om aan te geven op welke wijze u het ingevulde UEA wilt ontvangen.  

Interactieve pdf

U kunt er ook voor kiezen een interactief pdf-formulier te gebruiken. U kunt dit formulier downloaden bij PIANOo.

In dit formulier vult u de voor u bedoelde delen in. Met een beveiliging zorgt u ervoor dat ondernemers alleen de voor hen bedoelde delen kunnen wijzigen. Vervolgens voegt u het formulier toe aan de aanbestedingsstukken. De onderneming vult het formulier in, ondertekent dit indien u dit vereist en voegt het formulier toe aan haar inschrijving.

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl