Storing in TenderNed

Dit is een automatische pagina. TenderNed is momenteel niet bereikbaar door een tijdelijke onderbreking, onderhoud of storing. Lees hieronder wat u per situatie kunt doen.

Een tijdelijke onderbreking

Het kan zijn dat uw sessie in TenderNed vastgelopen is. Sluit uw browser af, verwijder de cookies en ga opnieuw naar TenderNed.nl om uw sessie te hervatten.

Onderhoud

In geval van onderhoud is TenderNed gedurende korte tijd niet beschikbaar. Onderhoud wordt zo veel mogelijk buiten kantoortijden gepland en na kluissluitingen. Onderhoud kondigen wij aan op de onderhoudskalender en op Twitter.

Storing

Is TenderNed door een storing niet bereikbaar, dan maken wij hiervan zo snel mogelijk melding via Twitter en geven aan wat u moet doen in geval van een kluissluiting tijdens of kort na een storing.

Ziet u geen melding op Twitter en blijft u deze pagina zien? Neem contact op met de Servicedesk via de chat of bel 0800-836 3376.

Na afloop van een storing vindt u in het storingsoverzicht de begin- en eindtijd van de storing met een korte toelichting.

Storing vlak voor een deadline?

Kunt u door een storing niet tijdig inschrijven of aanmelden op een aanbesteding? Neem dan contact op met de betreffende aanbestedende dienst.

Bent u een aanbestedende dienst en sluit vandaag de kluis van uw aanbesteding? Bel dan tijdens kantooruren met de Servicedesk op 0800-836 3376.

Onze excuses voor het ongemak.

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl