TenderNed

TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

TenderNed en de AVG

Het zal u niet ontgaan zijn: per 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Het privacybeleid van TenderNed verandert hiermee niet. Wel zijn de gebruiksvoorwaarden en gedeelde verwerkersverantwoordelijkheid van aanbestedende dienst en PIANOo (als beheerder) op dit vlak verduidelijkt.

24 mei 2018

Aanbestedende diensten verplicht aan de e-factuur

Een nieuw artikel in de Aanbestedingswet verplicht alle aanbestedende diensten elektronische facturen (e-facturen) te kunnen ontvangen en verwerken. De verplichting gaat in per 18 april 2019. De urgentie voor organisaties neemt dus toe om actie te ondernemen en e-facturatie te implementeren. Zodra aanbestedende diensten gereed zijn, zal dat een impuls geven aan bedrijven om e-facturen te versturen. Ontvangende partijen zullen dan immers e-facturatie gaan stimuleren.

4 mei 2018

TenderNed gaat ‘oude’ aanbestedingen verwijderen

TenderNed gaat vanaf november 2018 het aankondigingenplatform opschonen door aanbestedingen van 5 jaar en ouder te verwijderen. TenderNed volgt hierbij het beleid van Tenders Electronic Daily. De aanbestedingen die worden verwijderd worden eerst voor archivering aangeboden bij lokaal beheerder van de aanbestedende dienst. Dat gebeurt vanaf 3 mei 2018.

3 mei 2018
Werken op laptop

Inloggen bij meerdere organisaties

Werkt u namens meerdere  ondernemingen met TenderNed, dan verandert voor u de manier waarop u inlogt. Vanaf 25 juli 2018 logt u voor elke onderneming afzonderlijk in, met een persoonsgebonden eHerkenningsmiddel dat gekoppeld is aan deze onderneming.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

1.925Aanbestedende diensten
32.995Ondernemingen
1.055Lopende aanbestedingen
54%Diensten
19%Leveringen
27%Werken
Naar boven