TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

TenderNed niet meer te gebruiken in Internet Explorer

Omdat we willen dat u TenderNed goed en veilig kunt gebruiken, is de applicatie vanaf midden maart niet meer toegankelijk via Internet Explorer (IE). Internet Explorer is sterk verouderd en wordt door eigenaar Microsoft niet langer ondersteund. Gebruik dus een andere browser, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox of Safari.

13 februari 2020

Inlogpagina vernieuwd en alternatief bij storing eHerkenning

In de release van 5 februari is de inlogpagina vernieuwd en er is voor ondernemers een alternatieve inlog ontwikkeld voor als er een storing is met eHerkenning. Gebruikers kunnen nu ook zelf hun eHerkenningsmiddel wijzigen.

6 februari 2020

Inlogschermen zijn veranderd

Het TenderNed-inlogscherm is veranderd. Vanaf 5 februari gaat u via de homepage naar het juiste tabblad en logt daar in. De manier waarop u inlogt is niet veranderd. Ondernemers doen dat altijd met eHerkenning. Alle anderen gebruiken hun gebruikersnaam en wachtwoord.

31 januari 2020
ict datacentrum - Grote wijzigingen in TenderNed

Grote wijzigingen in TenderNed

Ook in 2020 blijven we TenderNed verbeteren. Met name voor aanbestedende diensten verandert er veel. Ook inloggen en registreren verandert. De meeste schermen voor ondernemers zijn al vernieuwd.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

2.119Aanbestedende diensten
40.630Ondernemingen
1.230Lopende aanbestedingen
54%Diensten
20%Leveringen
26%Werken
Naar boven