TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Pilot Live Chat TenderNed Servicedesk

Vanaf donderdag 17 oktober 2019 kunt u uw vragen aan TenderNed ook stellen via een live chatfunctie. Het gaat om een pilot tot eind dit jaar.

17 oktober 2019

Downloaden ‘alle vragen’ toegevoegd

Met de release van 16 oktober 2019 is het downloaden van ‘Alle vragen’ voor ondernemers toegevoegd. Ondernemers kunnen nu in een aanbesteding bij ‘vraag en antwoord’ alle vragen in één keer downloaden. Voorlopig alleen nog als CSV-bestand. In een latere release gaan we ook de mogelijkheid toevoegen om de vragen als PDF te downloaden.

17 oktober 2019

Drie schermen vernieuwd

Met de release van 2 oktober 2019 zijn er meerdere schermen gemoderniseerd en is er gestart met het tekstueel aanpassen van de bijbehorende berichten en meldingen.

3 oktober 2019
Gebruik geen Explorer, maar Chrome, Firefox of Safari

Gebruik een andere browser dan Explorer

Gebruikt u Internet Explorer als browser? Stap dan over op een andere browser voor het gebruik van TenderNed. Internet Explorer is sterk verouderd en ondersteunt de nieuwste versie van TenderNed onvoldoende.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

2.090Aanbestedende diensten
39.292Ondernemingen
1.377Lopende aanbestedingen
54%Diensten
20%Leveringen
26%Werken
Naar boven