TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Cursusomgeving beschikbaar voor aanbestedende diensten

Wilt u als aanbestedende dienst met collega’s oefenen in het werken met TenderNed, of uitproberen hoe uw aanbesteding er in het dashboard van de ondernemer uitziet? Vraag dan een account aan voor de online cursusomgeving van TenderNed.

6 februari 2019

Enquête rechtsbescherming in de aanbestedingspraktijk

In opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat voert KWINK groep onderzoek uit naar rechtsbescherming in de aanbestedingspraktijk. De vraag is hoe het bestaande systeem functioneert – bijvoorbeeld of er voldoende en passende mogelijkheden zijn om bezwaar te maken tegen aanbestedingsbeslissingen – en of het wenselijk is wijzigingen aan te brengen. De inbreng van ondernemers, aanbestedende diensten en andere betrokken partijen bij dit onderzoek is van groot belang.

6 februari 2019
Veilig aanbesteden en inschrijven

Veilig aanbesteden en inschrijven

Aanbesteden is een vertrouwelijk proces. Of u nu aanbesteedt of inschrijft, u moet erop kunnen vertrouwen dat u uw informatie veilig kunt opslaan, verzenden of ontvangen. TenderNed treft verschillende maatregelen.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

2.019Aanbestedende diensten
36.415Ondernemingen
1.131Lopende aanbestedingen
54%Diensten
20%Leveringen
26%Werken
Naar boven