TenderNed

TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Verbeteringen: Verbeterde exporteerfunctie beschikbaar voor archivering

De exporteerfunctie waarmee aanbestedende diensten hun aanbestedingsdossiers kunnen exporteren voor archivering is verbeterd en weer beschikbaar. Deze functionaliteit werkte lange tijd niet goed waardoor dossiers niet of onvolledig werden verwerkt. De oplossing liet op zich wachten vanwege softwareverbeteringen die moesten worden afgerond, voordat de oplossing voor de exporteerfunctie geïmplementeerd kon worden. De vernieuwde software bood echter ook de mogelijkheid de exporteerfunctie te verbeteren en te optimaliseren.

8 maart 2018

Dataset aanbestedingsdata 3e en 4e kwartaal 2017

9.837 Aankondigingen werden er in het tweede half jaar van 2017 gepubliceerd op TenderNed. De informatie uit deze aankondigingen is toegevoegd in de dataset over 2017. Ieder half jaar publiceert PIANOo de gegevens uit het aankondigingenplatform als dataset, zodat ze gemakkelijk te gebruiken zijn voor analyses. 

27 februari 2018

Verbeteringen: Geldigheidsduur wachtwoordlink gewijzigd

De geldigheid van de link die verstuurd wordt bij het opnieuw instellen van een wachtwoord is gewijzigd. Voortaan is deze link 24 uur geldig en blijft actief totdat het wachtwoord daadwerkelijk is gewijzigd. Eerder verviel de link al na een keer aanklikken en werden gebruikers  doorverwezen naar de homepage bij het opnieuw selecteren van de link.

21 februari 2018
Vrouw wijst man op beeldscherm iets aan

Nieuwe drempelbedragen

De Europese drempelbedragen zijn per 1 januari 2018 gewijzigd. De nieuwe drempelbedragen gelden voor een periode van 2 jaar, dus tot en met 31 december 2019.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

1.905Aanbestedende diensten
32.101Ondernemingen
1.017Lopende aanbestedingen
54%Diensten
19%Leveringen
27%Werken
Naar boven