TenderNed

TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Twee accounts voor gebruikers met een aanbestedende dienst en een onderneming

Gebruikers die gekoppeld zijn aan één of meerdere ondernemingen en aan één of meerdere aanbestedende diensten hebben vanaf 14 juni twee verschillende gebruikersaccounts. Hiermee zet TenderNed de volgende stap in het wijzigen van het inlog- en registratieproces voor gebruikers die namens meerdere ondernemingen in TenderNed werken.

14 juni 2018

Inloggen met e-mailadres en koppelen aan meerdere ondernemingen niet meer mogelijk

In deze release worden enkele functionele aanpassingen doorgevoerd waardoor gebruikers zich niet meer met één gebruikersaccount en eHerkenningsmiddel aan meerdere ondernemingen (eventueel in combinatie met een aanbestedende dienst) kunnen koppelen. Het koppelen van één gebruikersaccount aan meerdere aanbestedende diensten blijft mogelijk.

31 mei 2018

TenderNed en de AVG

Het zal u niet ontgaan zijn: per 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Het privacybeleid van TenderNed verandert hiermee niet. Wel zijn de gebruiksvoorwaarden en gedeelde verwerkersverantwoordelijkheid van aanbestedende dienst en PIANOo (als beheerder) op dit vlak verduidelijkt.

24 mei 2018
Werken op laptop

Inloggen bij meerdere organisaties

Werkt u namens meerdere  ondernemingen met TenderNed, dan verandert voor u de manier waarop u inlogt. Vanaf 25 juli 2018 logt u voor elke onderneming afzonderlijk in, met een persoonsgebonden eHerkenningsmiddel dat gekoppeld is aan deze onderneming.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

1.933Aanbestedende diensten
33.378Ondernemingen
1.103Lopende aanbestedingen
54%Diensten
19%Leveringen
27%Werken
Naar boven