TenderNed

TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Wijziging in frequentie e-mailnotificaties

Met de releases van 8 en 22 augustus heeft TenderNed aanpassingen doorgevoerd in het instellen van de e-mailnotificaties. Voor het ontvangen van e-mailnotificaties hebben gebruikers de keuze uit direct (na publicatie) of dagelijks. De frequenties ‘wekelijks’ en ‘maandelijks’ zijn vervallen.

23 augustus 2018

Dataset aanbestedingsdata 1e en 2e kwartaal 2018

In het eerste half jaar van 2018 zijn er op TenderNed 9173 aankondigingen gepubliceerd. Ieder half jaar publiceert PIANOo de gegevens uit het aankondigingenplatform als dataset, zodat ze gemakkelijk te gebruiken zijn voor analyses.

30 juli 2018

Voor elke onderneming inloggen met een apart account

Op 25 juli 2018 is de laatste wijziging doorgevoerd voor gebruikers die aan meerdere ondernemingen zijn gekoppeld. Gebruikers met meerdere ondernemingen loggen nu voor elke organisaties afzonderlijk in met een persoonsgebonden eHerkenningsmiddel dat gekoppeld is aan deze onderneming. De machtigingen voor een onderneming worden nu zorgvuldig en veilig beheerd op één plek.

26 juli 2018
Werken op laptop

Inloggen bij meerdere organisaties

Werkt u namens meerdere  ondernemingen met TenderNed, dan verandert voor u de manier waarop u inlogt. Vanaf 25 juli 2018 logt u voor elke onderneming afzonderlijk in, met een persoonsgebonden eHerkenningsmiddel dat gekoppeld is aan deze onderneming.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

1.966Aanbestedende diensten
34.482Ondernemingen
1.230Lopende aanbestedingen
54%Diensten
19%Leveringen
26%Werken
Naar boven