TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Geen attenderingsmail verstuurd op 4 december

Door een ernstige netwerkstoring bij onze IT-dienstverlener was TenderNed van dinsdag 3 december 11.55 uur tot en met 4 december 10.12 uur niet beschikbaar. In die periode konden er geen nieuwe aankondigingen gepubliceerd worden op TenderNed en TED (via TenderNed). Ook kan het zijn dat u op 4 december geen attenderingsmail heeft ontvangen, terwijl er (voor de storing) wel nieuwe aankondigingen zijn gepubliceerd die voldoen aan uw interesseprofiel.

4 december 2019

Hof van Justitie: financiering TenderNed is geen staatssteun

De overheidsfinanciering van TenderNed is geen staatssteun. Zo oordeelde ook het Europees Hof op 7 november 2019 in de zaak van 5 Nederlandse aanbieders van aanbestedingsplatforms tegen de Nederlandse staat. De klagers zien het aanbieden van TenderNed als een economische activiteit en beschouwen de financiering ervan als staatssteun. Die stelling is nu ook door de hoogste Europese rechter weerlegd. Ook stelde het Hof vast dat de inschrijvingsmodule van TenderNed niet gescheiden kan worden van de aankondigingsmodule.

29 november 2019

Bedrijfsdossier en Relaties zijn vervallen in TenderNed

Vanaf woensdag 27 november 2019 hebben ondernemers niet meer de beschikking over het bedrijfsdossier. Een aanvullende functionaliteit hierop, het aangaan van relaties met andere ondernemers binnen Tenderned, is ook verwijderd. Dit betekent dat ondernemers vanaf deze datum geen toegang meer hebben tot het eigen bedrijfsdossier of het bedrijfsdossier en/of de rapportages van andere onderneming(en) waar een relatie mee aangegaan is.

28 november 2019
Gebruik geen Explorer, maar Chrome, Firefox of Safari

Gebruik een andere browser dan Explorer

Gebruikt u Internet Explorer als browser? Stap dan over op een andere browser voor het gebruik van TenderNed. Internet Explorer is sterk verouderd en ondersteunt de nieuwste versie van TenderNed onvoldoende.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

2.102Aanbestedende diensten
39.919Ondernemingen
1.212Lopende aanbestedingen
54%Diensten
20%Leveringen
26%Werken
Naar boven