TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Nieuw ontwerp pagina ‘Mijn aanbestedingen’

Vanaf 17 april 2019 hebben ondernemers toegang tot twee nieuw vormgegeven pagina’s, namelijk ‘Gegevens aanbestedende dienst’ en ‘Mijn aanbestedingen’. Vooral ‘Mijn aanbestedingen’ heeft een grote impact op de gebruikers omdat deze bijna bij elk bezoek geraadpleegd wordt. Naast een nieuw design zijn er ook enkele aanpassingen doorgevoerd om het gebruikersgemak te vergroten.

18 april 2019

Verwachte einddatum marktconsultatie beter zichtbaar

Voortaan wordt de verwachte einddatum van een Marktconsultatie getoond op het aankondigingenplatform. Als de aanbestedende dienst geen datum invult, dan staat bij de sluitingsdatum ‘onbekend’. Deze aanpassing hebben we gedaan op verzoek van gebruikers.

4 april 2019

Aanbestedingen vinden

Op zoek naar interessante aanbestedingen? Bekijk de video ‘Aanbestedingen vinden’ en de tips voor het instellen van de juiste zoekfilters en het volgen van relevante aankondigingen.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

2.052Aanbestedende diensten
37.947Ondernemingen
1.214Lopende aanbestedingen
54%Diensten
20%Leveringen
26%Werken
Naar boven