TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Dashboard en Vraag en antwoord vernieuwd

In de release van 18 september 2019 heeft het dashboard bij een aanbesteding een nieuw ontwerp gekregen. Daarnaast is het scherm beantwoorden van de gunningscriteria geüpdatet. Ook hebben we Vraag en antwoord gebruiksvriendelijker gemaakt door een nieuw design en nieuwe functionaliteiten. Deze verbeteringen gelden alleen voor de ondernemerskant van de applicatie.

18 september 2019

Schermen Aanbestedingsberichten gemoderniseerd

In de release van 21 augustus 2019 zijn meerdere schermen live gegaan met een nieuw ontwerp. Ook is er een correctie op de eisen die mogelijk zijn bij Werken, en hebben we het sluitingstijdstip bij een marktconsultatie duidelijker gemaakt.

22 augustus 2019

Scherm overzicht Eisen aangepast voor ondernemers

Het scherm met een overzicht van de eisen bij een aanmelding en inschrijving zijn gemoderniseerd. Via dit scherm kunnen ondernemers elke eis afzonderlijk bekijken en beantwoorden.

7 augustus 2019
Gebruik geen Explorer, maar Chrome, Firefox of Safari

Gebruik een andere browser dan Explorer

Gebruikt u Internet Explorer als browser? Stap dan over op een andere browser voor het gebruik van TenderNed. Internet Explorer is sterk verouderd en ondersteunt de nieuwste versie van TenderNed onvoldoende.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

2.075Aanbestedende diensten
38.923Ondernemingen
1.341Lopende aanbestedingen
54%Diensten
20%Leveringen
26%Werken
Naar boven