TenderNed

TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Geen e-mailnotificatie voor persoonlijke berichten verstuurd

Door een storing in de notificatieservice zijn er tussen 7 en 17 februari 2018 geen e-mailnotificaties verstuurd voor ontvangen persoonlijke berichten. Het gaat uitsluitend om de persoonlijke ontvangen berichten, dus niet de attenderingen naar aanleiding van nieuwe aankondigingen of notificaties naar aanleiding van de vragen en antwoorden-module.

19 februari 2018

Onderzoek Europese Commissie naar innovatiegericht inkopen

De Europese Commissie voert in 2018 een onderzoek uit naar innovatiegericht inkopen in Europa. Doel van dit onderzoek is kwantitatieve gegevens te verzamelen over de omvang van innovatiegericht inkopen en de verdeling per sector in elke Europese lidstaat. Als aanbestedende dienst wordt u hiervoor benaderd bij iedere Europese aanbesteding die u publiceert.

8 februari 2018

Verbeteringen: TenderNed-kenmerk getoond bij elke publicatie

Op het openbare aankondigingenplatform wordt voortaan ook het TenderNed-kenmerk getoond bij elke publicatie. Op het in oktober 2017 vernieuwde aankondigingenplatform (de uitgelogde omgeving) werd het TenderNed-kenmerk in eerste instantie niet getoond. Het kenmerk vindt u terug onder de details van de publicatie. Met het kenmerk kunt u eenvoudig alle publicaties behorende bij een aanbesteding opzoeken.

Verder zijn er zes bugs opgelost.

5 februari 2018
Vrouw wijst man op beeldscherm iets aan

Nieuwe drempelbedragen

De Europese drempelbedragen zijn per 1 januari 2018 gewijzigd. De nieuwe drempelbedragen gelden voor een periode van 2 jaar, dus tot en met 31 december 2019.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

1.898Aanbestedende diensten
31.837Ondernemingen
988Lopende aanbestedingen
54%Diensten
19%Leveringen
27%Werken
Naar boven