TenderNed

TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Update Europese aanbestedingsformulieren

TenderNed heeft op 11 juli 2018 de wijzigingen in de nieuwe Europese aanbestedingsformulieren verwerkt. Tender Electronic Daily (TED) heeft deze formulieren op 4 juli 2018 geüpdatet.

12 juli 2018

Voorbereiding splitsen accounts met meerdere ondernemingen

Gebruikers die namens meerdere ondernemingen werken in TenderNed, kunnen nu nog inloggen via één account. In hun dashboard wisselen zij dan van onderneming. Vanaf 25 juli 2018 hebben deze gebruikers voor elke onderneming een apart gebruikersaccount nodig, met een persoonsgebonden eHerkenningsmiddel, dat gekoppeld is aan deze onderneming. Met een speciale pagina worden zij nu geattendeerd op deze wijziging en hoe zij zich tijdig voorbereiden.

27 juni 2018

Twee accounts voor gebruikers met een aanbestedende dienst en een onderneming

Gebruikers die gekoppeld zijn aan één of meerdere ondernemingen en aan één of meerdere aanbestedende diensten hebben vanaf 14 juni twee verschillende gebruikersaccounts. Hiermee zet TenderNed de volgende stap in het wijzigen van het inlog- en registratieproces voor gebruikers die namens meerdere ondernemingen in TenderNed werken.

14 juni 2018
Werken op laptop

Inloggen bij meerdere organisaties

Werkt u namens meerdere  ondernemingen met TenderNed, dan verandert voor u de manier waarop u inlogt. Vanaf 25 juli 2018 logt u voor elke onderneming afzonderlijk in, met een persoonsgebonden eHerkenningsmiddel dat gekoppeld is aan deze onderneming.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

1.941Aanbestedende diensten
33.695Ondernemingen
1.124Lopende aanbestedingen
54%Diensten
19%Leveringen
27%Werken
Naar boven