TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Nieuw scherm én nieuwe vormgeving applicatie voor ondernemers

Gebruikers die gekoppeld zijn aan een onderneming hebben een nieuw scherm in het dashboard van hun aanbestedingen. Het scherm ‘Details aanbesteding’ bevat relevante kenmerken van de aankondiging, overzichtelijker weergegeven op één pagina. Hiermee is de eerste stap gezet in het gefaseerd doorvoeren van onze vernieuwde, gerenoveerde applicatie.

18 december 2018

Attenderingen weer direct raadplegen vanuit attenderingsmail

Gebruikers die vanuit de attenderingsmail een publicatie wilden raadplegen werden tot op heden verplicht om eerst in te loggen. In de release van 31 oktober 2018 is dit hersteld. Klikt u op een link in de attenderingsmail, dan heeft u direct toegang tot de publicaties, zonder eerst in te hoeven loggen.

1 november 2018

Nieuwe aanjager aan de slag met afmaken Actieagenda Beter Aanbesteden

Onder leiding van de nieuwe aanjager Karsten Klein gaan ondernemers en overheidsorganisaties zoals gemeenten gezamenlijk verder met de 23 acties om de praktijk van aanbesteden te verbeteren. Inmiddels zijn er acht punten gerealiseerd van de Actieagenda Beter Aanbesteden die in februari dit jaar is overhandigd in Amsterdam aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat.

19 oktober 2018
Veilig aanbesteden en inschrijven

Veilig aanbesteden en inschrijven

Aanbesteden is een vertrouwelijk proces. Of u nu aanbesteedt of inschrijft, u moet erop kunnen vertrouwen dat u uw informatie veilig kunt opslaan, verzenden of ontvangen. TenderNed treft verschillende maatregelen.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

2.006Aanbestedende diensten
35.950Ondernemingen
1.074Lopende aanbestedingen
54%Diensten
20%Leveringen
26%Werken
Naar boven