TenderNed

TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Nieuwe aanjager aan de slag met afmaken Actieagenda Beter Aanbesteden

Onder leiding van de nieuwe aanjager Karsten Klein gaan ondernemers en overheidsorganisaties zoals gemeenten gezamenlijk verder met de 23 acties om de praktijk van aanbesteden te verbeteren. Inmiddels zijn er acht punten gerealiseerd van de Actieagenda Beter Aanbesteden die in februari dit jaar is overhandigd in Amsterdam aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat.

19 oktober 2018

Verbeteringen 17 oktober 2018

Met de release van 17 oktober 2018 worden er weer grote stappen gezet in het verbeteren van de software van TenderNed. Voor u als gebruiker zijn deze wijzigingen niet direct zichtbaar, maar het levert uiteindelijk een robuustere applicatie op waarin we gemakkelijker en dus sneller wijzigingen kunnen doorvoeren. Verder heeft deze release een kleine wijziging tot gevolg voor opgeslagen TenderNed-pagina’s in uw browser en het blokkeren van uw account bij 3 keer het verkeerde wachtwoord. 

18 oktober 2018

Publicatiestoring TED 24 en 25 september 2018 verholpen

Door technische problemen bij het Europese publicatieplatform Tender Electronic Daily (TED) is het voor TenderNed niet mogelijk geweest om Europese publicaties af te leveren bij TED tussen 24 september 11.00 uur en 25 september 10.00 uur. Het afleveren bij TED is een voorwaarde om een publicatie op TenderNed te tonen. Inmiddels heeft TED het probleem verholpen. Alle aankondigingen die tijdens de storing zijn gepubliceerd staan inmiddels op het aankondigingenplatform van TenderNed en TED.

25 september 2018
Werken op laptop

Inloggen bij meerdere organisaties

Werkt u namens meerdere  ondernemingen met TenderNed, dan verandert voor u de manier waarop u inlogt. Vanaf 25 juli 2018 logt u voor elke onderneming afzonderlijk in, met een persoonsgebonden eHerkenningsmiddel dat gekoppeld is aan deze onderneming.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

1.975Aanbestedende diensten
34.901Ondernemingen
1.239Lopende aanbestedingen
54%Diensten
19%Leveringen
26%Werken
Naar boven