TenderNed

Onderhoud

Op woensdag 20 december tussen 17:00 en 19:00 uur is TenderNed i.v.m. maandelijks onderhoud niet  beschikbaar. Wij voeren dan verbeteringen door in het systeem.

 

TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Verbeteringen november: vernieuwde site en aankondigingenplatform

De novemberrelease - gepland op dinsdag 28 november – staat geheel in het teken van de lancering van de nieuwe site van TenderNed. Hiermee wordt het makkelijker om interessante aanbestedingen te vinden en vervolgens digitaal in te schrijven, zowel voor nieuwe als ervaren gebruikers.

6 november 2017

Let op: onvolledige ZIP-bestanden voor archivering

Aanbestedende diensten hebben de mogelijkheid hun aanbestedingsdossiers te exporteren als een zip-bestand, zodat zij deze kunnen archiveren. Helaas werkt deze functionaliteit niet goed. In enkele gevallen worden de ZIP-bestanden niet aangemaakt of ontbreekt er informatie in het geëxporteerde dossier.

26 oktober 2017
Twee personen schudden elkaar de hand

TenderNed.nl is vernieuwd!

De site van TenderNed is vernieuwd! Gemakkelijker interessante aanbestedingen vinden en overzichtelijke stappenplannen om sneller aan de slag te kunnen op TenderNed. Lees meer over de wijzigingen.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

1.878Aanbestedende diensten
31.062Ondernemingen
977Lopende aanbestedingen
54%Diensten
19%Leveringen
27%Werken
Naar boven