Via de Inhuurdesk huurt de politie tijdelijk personeel in en worden opleidingen en trainingen ingekocht. Denkt u hierbij aan:
- Tijdelijke (projectmatige) managementfuncties.
- Tijdelijke complexe en/of specialistische functies, indien deze niet via de beschikbare uitzendovereenkomst kunnen worden ingevuld.
- Opleidingen/trainingen/docenten.
De aanvragen voor 'personeel' betreffen de volgende vakgebieden:
- (Bouw)technisch
- Communicatie
- Facilitair
- Financieel
- HRM
- ICT
- Inkoop
- Juridisch
- Management (Project)
- Onderzoek
- Overig Personeel
De aanvragen voor 'trainingen' betreffen de volgende vakgebieden:
- Communicatie
- Leidersschap
- Diverse talen
- Persoonlijke effectiviteit
- Overige trainingen
De aanvragen voor 'leren' betreffen de volgende vakgebieden:
- Politiespecifiek
- Coaching & Begeleiding
- Verander- en cultuurtrajecten
- Overige kennis
Via de Inhuurdesk Politie is binnen een zeer kort tijdsbestek een brede marktwerking mogelijk. Hierbij biedt de politie gelijke kansen voor alle leveranciers: nieuw of gevestigd, groot of klein, B.V. of ZZP’er, dat maakt niet uit. Er wordt, naast de minimumeisen, gekeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kernwaarden bij de inkoop zijn: transparantie, objectiviteit en non-discriminatie.
Alle opdrachten voor de politie staan op de website www.inhuurdeskpolitie.nl.
Wanneer er een publicatie op www.inhuurdeskpolitie.nl voor een opdracht wordt gedaan, ontvangen alle geregistreerde leveranciers voor dat vakgebied een e-mail notificatie. Op de website van de Inhuurdesk Politie kan worden ingelogd voor meer informatie, zoals een uitgebreide omschrijving van de offerteaanvraag, de gunningcriteria en tijdlijn. Alle geregistreerde leveranciers kunnen een offerte indienen. De politie beoordeelt deze offertes en informeert over het verloop / de uitkomst.
Onderdeel van het selectietraject is een gesprek met uitsluitend de in aanmerking komende kandidaat / kandidaten, waarbij geen andere vertegenwoordigers van of namens een leverancier aanwezig kunnen zijn.