Zo werkt TenderNed

Op TenderNed vindt u alle openbare aanbestedingen van de overheid en andere aanbestedingsplichtige organisaties. U kunt de aanbestedingsinformatie raadplegen en de openbare aanbestedingsdocumenten downloaden. Wilt u deelnemen met uw onderneming en inschrijven op aanbestedingen die digitaal via TenderNed worden uitgevoerd (herkenbaar aan het computermuis-icoontje)? Dat kan in zes stappen.

Stap 1. Registreren als gebruiker

Zodra u geregistreerd bent als gebruiker, kunt u  naast aanbestedingen bekijken en documenten downloaden ook een interesseprofiel aanmaken. Met de attenderingsservice via e-mail op blijft dan op de hoogte van interessante aanbestedingen.

Stap 2. Registreren onderneming

Na registratie van uw onderneming d.m.v. eHerkenning, kunt u tijdens een digitale aanbesteding online vragen stellen aan de aanbestedende dienst. En daarna kunt uw bedrijfsgegevens, bewijsstukken en offertes via TenderNed digitaal indienen.

Stap 3. Toevoegen medewerkers

Nodig als lokaal beheerder andere medewerkers uit om zich aan te sluiten bij uw organisatie op TenderNed. U kent hen daarbij een rol met gebruikersrechten toe.

Stap 4. Inrichten organisatie / bedrijfsdossier

Richt uw organisatie op TenderNed in en beheer online uw eigen bedrijfsdossier:

  • U voert uw gegevens (zoals contactinformatie, referentieprojecten en bewijsstukken) maar één keer online in.
  • U kunt deze gegevens bij iedere aanbesteding of inschrijving opnieuw gebruiken.
  • TenderNed herkent bewijsstukken en koppelt deze automatisch aan de criteria van de aanbesteding of inschrijving.
     

Stap 5. Aanmelden of inschrijven op een opdracht

Ziet u een interessante aanbesteding? Voeg deze dan toe aan het overzicht van uw aanbestedingen. Vul uw inschrijving daarna stap voor stap verder in.

Stap 6. Terugkoppeling door de aanbestedende dienst

Na het verstrijken van de termijn voor beoordeling ontvangt u via TenderNed bericht van de aanbestedende dienst. Daarin staat of u wel of niet geselecteerd bent voor de aanbesteding.

Service navigatie

Inloggen

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken