Ondersteuning

Op deze pagina vindt u alle documenten die u kunnen ondersteunen bij het werken met TenderNed.

Over TenderNed

 

Zo werkt TenderNed

 

Aandachtspunten

  • In de gebruiksvoorwaarden is aangegeven welke verantwoordelijkheden de verschillende betrokkenen (aanbestedende dienst, ondernemer en TenderNed) in het aanbestedingsproces via TenderNed hebben. Om u te helpen uw interne processen aan te passen en om te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan bij onverwachte situaties, heeft TenderNed een aantal Aandachtspunten voor volledig aanbesteden via TenderNed (pdf 191 kb) geformuleerd.


Informeren van uw leveranciers

  • Wanneer u als aanbestedende dienst (voor de eerste keer) een aanbesteding via TenderNed laat verlopen, is het belangrijk om mogelijke inschrijvers hiervan tijdig op de hoogte te stellen. Dit stappenplan (pdf 180 kb) kan u hierbij helpen.

 

Heeft u nog vragen over het gebruik van TenderNed?

  • Help: onder de helpfunctie vindt u de handleiding met uitgebreide informatie over de mogelijkheden van TenderNed. Ook bevat de helpfunctie een begrippenlijst.
  • Veelgestelde vragen: bekijk veelgestelde vragen over bijvoorbeeld het gebruik en de mogelijkheden van TenderNed. Of stel zelf online een vraag.
  • Training en advies: hebt u behoefte aan voorlichting, training of uitgebreid advies over TenderNed? Neem dan contact op met een training- of adviesbureau.
  • Servicedesk TenderNed: bel voor vragen met 0800 - TenderNed (0800 – 8363376). De servicedesk is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur of via servicedesk@TenderNed.nl.
  • In de LinkedIn groep van TenderNed verschijnen regelmatig handige tips over het werken met TenderNed. Wilt u geen tip missen? Word dan lid van de TenderNed groep. U kunt hier ook zelf handige tips delen met duizenden andere TenderNed-gebruikers. Er is ook pagina met een overzicht van alle tips.

Service navigatie

Inloggen

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken