7 Bekijk wie betrokken zijn bij uw aanbesteding

U kunt vanaf het moment dat u een opdracht heeft aangekondigd, bijhouden welke gebruikers uw documenten hebben gedownload en welke ondernemingen de aanbesteding hebben toegevoegd aan hun lijst met lopende aanbestedingen.

  •  Ga naar het dashboard van de aanbesteding. Klik hiervoor op ‘Mijn aanbestedingen’ en daarna op de naam van de aanbesteding waarvan u de betrokkenen wilt zien. Klik daarna op ‘Betrokkenen’ onder ‘Resultaat’ links op uw scherm. U ziet nu het tabblad ‘Gebruikers’, die hebben aangegeven op de hoogte te willen blijven van uw procedure. Als u heeft gekozen voor een onderhandse procedure, of toe bent aan het inschrijfgedeelte van de niet-openbare procedure, dan ziet u ook het tabblad 'Uitgenodigd'. Hier kunt u een selectie maken van de ondernemingen die u uit wilt nodigen.
  • Ondernemingen die uw aanbesteding hebben toegevoegd aan hun lijst met lopende aanbestedingen, zijn een stadium verder dan het downloaden van de documenten en potentiële aanmelders of inschrijvers. Klik op het tabblad ‘Ondernemingen’ om te zien om welke ondernemingen het gaat. U ziet hier aan de kolom ‘Status’ ook:
    - welke ondernemingen deelname aan een onderhandse procedure geaccepteerd hebben;
    -   welke ondernemingen geselecteerd zijn voor de inschrijffase van een niet-openbare procedure.

Service navigatie

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken