5.4 Voeg een andere aanbestedende dienst aan de inkoopcombinatie toe

Wilt u samen met een andere aanbestedende dienst een aanbesteding uitvoeren, dan kunt u die organisatie aan uw organisatie toevoegen. Op uw publicatie komt dan naar voren dat uw organisatie 'namens andere aanbestedende diensten inkoopt'. Alleen aanbestedende diensten waarmee u al een relatie hebt, kunt u toevoegen (zie ook Stap 4: Beheer de gegevens van uw organisatie, 4.5 Relatie aangaan met een andere organisatie).

5.4.1 Selecteer een andere aanbestedende dienst

  • Ga naar het dashboard van de aanbesteding waarbij u een andere organisatie wilt toevoegen aan de inkoopcombinatie. Klik hiervoor op ‘Aanbestedingen’ en daarna op de naam van de aanbesteding.
  • Kies het kenmerk ‘Gegevens aanbestedende dienst’ en klik op het tabblad ‘Inkoopcombinatie’. Ga vervolgens naar de link ‘Aanbestedende dienst toevoegen’ en selecteer de organisatie die u wilt toevoegen. Klik daarna op ‘Opslaan’.

5.4.2 Wijzig uw inkoopcombinatie

  • Ga naar het dashboard van de aanbesteding. Klik hiervoor op ‘Aanbestedingen’ en daarna op de naam van de aanbesteding.
  • Kies het kenmerk ‘Gegevens aanbestedende dienst’ en klik op het tabblad ‘Inkoopcombinatie’. U ziet daar alle organisaties die u hebt toegevoegd aan uw inkoopcombinatie. Kies ‘Verwijderen’ bij de aanbestedende dienst die u wilt verwijderen. Vervolgens ziet u een aangepast scherm zonder de aanbestedende dienst die u hebt verwijderd.

5.4.3 Bekijk uw inkoopcombinatie

  • Ga naar het dashboard van de aanbesteding. Klik hiervoor op ‘Aanbestedingen’ en daarna op de naam van de aanbesteding.
  • Kies het kenmerk ‘Gegevens aanbestedende dienst’ en klik op het tabblad ‘Inkoopcombinatie’. U ziet daar alle organisaties die u hebt toegevoegd aan uw inkoopcombinatie.

Service navigatie

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken