5.2.1 Wijzig de kenmerken

  • Ga naar het dashboard van de aanbesteding waarvan u de kenmerken wilt wijzigen. Klik hiervoor op ‘Aanbestedingen’ en daarna op de naam van de aanbesteding.
  • Kies het soort kenmerk dat u wilt wijzigen. Klik op het kenmerk en kies vervolgens ‘Wijzigen’ linksboven in het scherm. Pas de gegevens aan en klik daarna op ‘Opslaan’.
  • Wilt u een aanbesteding verwijderen? Kies ‘Aanbestedingen’. U ziet daar al uw lopende aanbestedingen. U kunt alleen aanbestedingen verwijderen die nog niet zijn gepubliceerd. Klik op het symbool ‘Verwijderen’ naast de aanbesteding die u wilt verwijderen. Kies ‘OK’ bij de vraag of u dit zeker weet. Vervolgens ziet u een aangepast scherm zonder de aanbesteding die u hebt verwijderd.
  • Wilt u een perceel binnen een aanbesteding verwijderen? Ga naar het dashboard van de aanbesteding waarvan u een perceel wilt verwijderen. Klik hiervoor op ‘Aanbestedingen’ en daarna op de naam van de aanbesteding. Kies ‘Percelen’. U ziet daar alle percelen die bij uw aanbesteding horen. U kunt alleen percelen verwijderen die nog niet zijn gepubliceerd. Klik op de link ‘Verwijderen’ bij het perceel dat u wilt verwijderen. Kies ‘OK’ bij de vraag of u dit zeker weet. Vervolgens ziet u een aangepast scherm zonder het perceel dat u hebt verwijderd.

Service navigatie

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken