4.7 Richt uw bibliotheek in

Eisen, selectiecriteria en documenten die binnen uw organisatie veel gebruikt worden voor aanbestedingen kunt u toevoegen aan uw bibliotheek. U hoeft deze gegevens slechts één keer aan te maken op organisatieniveau, waarna iedereen de stukken met een muisklik aan een aanbesteding kan koppelen. U kunt zelfs aangeven dat eisen standaard in nieuwe aanbestedingen zitten die binnen uw aanbestedende dienst worden aangemaakt.

  • Klik op ‘Instellingen’ en ga daarna naar uw ‘Bibliotheek’. U ziet daar 3 tabbladen.
  • Klik op het tabblad ‘Documenten’ en vervolgens op ‘Document toevoegen’ om standaard documenten in uw bibliotheek te plaatsen. Vul eventueel een verloopdatum en herinnering in als de documenten bijvoorbeeld een jaar geldig zijn en klik daarna op ‘Opslaan’.
  • Klik op het tabblad ‘Eisen’ en vervolgens op ‘Eis toevoegen’ om standaard uitsluitingsgronden of geschiktheidseisen in uw bibliotheek te plaatsen. Als uw eis een wettelijke grondslag heeft dan kunt u een specifiek bewijsstuk koppelen. U ziet vervolgens alle mogelijke wetsverwijzingen. Houdt er rekening mee dat de wetsverwijzing kan slaan op een werk, dienst of levering en dat u in een aanbesteding alleen eisen uit de bibliotheek toe kunt voegen die bij het type opdracht passen. Kies eerst de juiste categorie om vervolgens de bijbehorende bewijsstukken te zien. Kies vervolgens of u de eis standaard aan alle nieuwe aanbestedingen wil toevoegen en klik tenslotte op ‘Opslaan’.
  • Klik op het tabblad ‘Selectiecriteria’ en vervolgens op ‘Selectiecriterium toevoegen’ om een standaard selectiecriterium in uw bibliotheek te plaatsen. Klik vervolgens op ‘Opslaan’.

 

Let op: TenderNed laat in een aanbesteding alleen eisen uit uw bibliotheek zien die toegepast mogen worden bij het type opdracht van de aanbesteding.

Service navigatie

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken