4.2 Activeer uw organisatie

  • Na goedkeuring (bij registratie d.m.v. KvK-nummer automatisch)verstuurt TenderNed binnen 1 dag per post een brief met activeringscode t.a.v. het bestuur naar het adres dat u heeft opgegeven. Zo weet TenderNed zeker dat u gemachtigd bent om namens uw organisatie rechtshandelingen in TenderNed uit te voeren. Met deze code activeert u uw organisatie op TenderNed. Doe dit binnen 31 dagen na registratie van uw organisatie. Daarna verloopt uw activeringscode en moet u uw organisatie opnieuw registreren. Heeft de brief u binnen 20 dagen nog niet bereikt? Neem dan contact op met de servicedesk via 0800-8363376.
  • Klik op uw startpagina op de knop 'Organisatie activeren' achter uw aanmelding. Vul uw activeringscode in en klik op ‘Activeren’. Heeft u wel een brief ontvangen met activeringscode maar de organisatie niet geregistreerd? Klik dan op de link 'direct activeren' in het overzicht van 'Mijn organisaties'.
  • Uw organisatie is nu geactiveerd. U kunt nu onder andere aanbestedingen aanmaken, de organisatiegegevens beheren en collega’s uitnodigen. Daarnaast kunt u als lokaal beheerder gebruikmaken van de berichteninbox (zie 12 Overige mogelijkheden van TenderNed). U ontvangt hierin ook een bevestiging van uw activering.

 

Let op: meerdere organisaties toevoegen
Bent u verantwoordelijk voor aanbestedingen namens meerdere organisaties? Dan kunt u deze aanbestedende diensten ook koppelen aan uw gebruikersaccount.

 

Let op: wisselen van organisatie
We koppelen uw gebruikersnaam altijd standaard aan de eerste organisatie die u toevoegt. Na inloggen komt u op de startpagina van deze organisatie terecht. Wilt u wisselen van organisatie?

  • Klik bovenaan de pagina op ‘Wisselen’. Ga daarna in het scherm ‘Organisatie wisselen’ naar de organisatie die u als standaard wilt koppelen aan uw gebruikersnaam. Klik daarna op ‘Opslaan’.
  • De volgende keer dat u inlogt, komt u automatisch op de startpagina van de organisatie terecht die u zojuist als standaard heeft ingesteld.

Service navigatie

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken