3.4 Wijzig uw persoonlijke gegevens

  • Klik op uw gebruikersnaam bovenaan de pagina. U komt dan op het tabblad ‘Persoonlijke gegevens’. Klik vervolgens op ‘Wijzigen’ linksboven in het scherm.
  • Wijzig uw persoonlijke gegevens en klik daarna op ‘Opslaan’.
  • U kunt uw gegevens uit TenderNed verwijderen door op 'Uw gebruikersaccount verwijderen' te klikken. Dit is alleen mogelijk als u niet aan een organisatie gekoppeld bent (geweest).

 

Let op: wijzigen van uw mobiele telefoonnummer
Om belangrijke handelingen op TenderNed veilig te laten verlopen, hebt u een transactiecode nodig. U ontvangt deze code via sms op het mobiele telefoonnummer dat u hebt opgegeven. Wilt u dit nummer wijzigen? Kies hieronder de optie die voor u van toepassing is:

  • Als u niet aan een organisatie gekoppeld bent: Klik op uw gebruikersnaam bovenaan de pagina. U komt dan op het tabblad ‘Persoonlijke gegevens’. Klik vervolgens op ‘Wijzigen’ linksboven in het in het tabblad. Wijzig uw mobiele telefoonnummer onder ‘Contactgegevens’ en klik op ‘Opslaan’ linksboven in het tabblad.
  • Als u aan een organisatie gekoppeld bent en nog over uw oude nummer beschikt: Klik op uw gebruikersnaam bovenaan de pagina. U komt dan op het tabblad ‘Persoonlijke gegevens’. Klik vervolgens op ‘Wijzigen’ linksboven in het in het tabblad. Wijzig uw mobiele telefoonnummer onder ‘Contactgegevens’ en klik op ‘Opslaan’ linksboven in het tabblad. U ontvangt een transactiecode op uw oude nummer die u nodig heeft om uw keuze te bevestigen.
  • Als u aan een organisatie gekoppeld bent en niet meer beschikt over uw oude nummer: Geef dit in het scherm ‘Contactgegevens’ aan. In uw scherm verschijnt daarna een melding, dat de transactiecode die u nodig heeft verstuurd zal worden aan de lokaal beheerder(s) van uw organisatie. Klik in de melding op ‘OK’. Hiermee ontvangen alle lokaal beheerders de transactiecode in een TenderNed bericht, in de inbox van de organisatie. Bent u gekoppeld aan meerdere organisaties? Dan wordt de transactiecode verstuurd naar de lokaal beheerder(s) van de organisatie die u als standaard heeft ingesteld. Ga weer terug naar ‘Persoonlijke gegevens’ en klik daarna op ‘Wijzigen’. Pas uw mobiele telefoonnummer aan en voer vervolgens de transactiecode in die uw lokaal beheerder ontvangen heeft. Klik daarna op ‘Opslaan’.

Service navigatie

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken