3.3 Beheer uw instellingen

  • Klik in de oranje menubalk op 'Instellingen/Persoonlijk' en ga naar het derde tabblad ‘Instellingen’. Klik daarna op ‘Wijzigen’ linksboven in het scherm.
  • Als u aan meerdere organisaties gekoppeld bent, vul dan een 'Standaard organisatie' in. Dit is de organisatie waar u standaard onder ingelogd wilt worden als u inlogt. Als u incidenteel wilt wisselen van organisatie, dan kan dat altijd door bovenin ieder scherm op 'Wisselen' te klikken naast de standaardorganisatie waarvoor u ingelogd bent .
  • Wilt u een e-mail ontvangen met daarin een overzicht van alle berichten die u op TenderNed ontvangt? Plaats een vinkje waar dit van toepassing is.
  • Wilt u een e-mail ontvangen met daarin de publicaties van aanbestedingen die voldoen aan uw interesseprofiel? Plaats dan een vinkje waar dit van toepassing is. Standaard ontvangt u dagelijks per e-mail een overzicht van publicaties die voldoen uw interesseprofiel.
  • Klik daarna op ‘Opslaan’.

 

Tip: zoeken naar publicaties van aanbestedingen
Bent u op zoek naar een bepaalde publicatie van een aanbesteding? Dan kunt u gebruikmaken van het aankondigingenplatform van TenderNed. Zie 12.2.3 Zoek naar aankondigingen voor meer informatie.

Service navigatie

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken