TenderNed

Hoe kan ik een UEA aanmaken en toevoegen aan mijn aanbesteding?

Er zijn 3 manieren om een UEA te genereren en toe te voegen aan uw aankondiging in TenderNed:

UEA-module in TenderNed: In uw dashboard bestaat de optie om een UEA aan te maken. Het resultaat is een xml- en pdf-bestand die automatisch worden toegevoegd aan de map Aanbestedingsdocumenten. Ondernemingen hebben vervolgens de mogelijkheid om in hun dashboard het gegenereerde UEA in te vullen. Het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit zijn overwegend gelijk aan de tool van de Europese Commissie. TenderNed heeft hierin een aantal aanpassingen gedaan.

UEA-tool: De Europese Commissie biedt een online tool voor het genereren van het UEA (ESPD).
Hierin genereert u een UEA voor uw aanbesteding. De inschrijver vult deze vervolgens via deze online tool en voegt deze toe aan zijn inschrijving. PIANOo heeft een aantal tips over het gebruik van deze tool op een rijtje gezet.
UEA-tool Europese Commissie bekijken

Interactieve pdf-formulier: Het ministerie van Economische Zaken heeft een interactief pdf-formulier ontwikkeld. In dit formulier vult u de voor u bedoelde delen in. Met een beveiliging zorgt u ervoor dat ondernemers alleen de voor hen bedoelde delen kunnen wijzigen. Vervolgens voegt u het formulier toe aan de aanbestedingsstukken. De inschrijvende onderneming vult het formulier vervolgens in, ondertekent dit indien u dit vereist en voegt het formulier toe aan haar inschrijving.
Meer informatie en downloaden van de meest actuele versie van het formulier
 

Naar boven