Welke vormen UEA zijn er en hoe moet ik het invullen?

UEA-module in TenderNed: In het dashboard van de aanbestedende dienst bestaat de optie om een UEA aan te maken. Het resultaat is een xml- en pdf-bestand die automatisch kan worden toegevoegd aan de map Aanbestedingsdocumenten. Ondernemingen hebben vervolgens de mogelijkheid om in hun dashboard het gegenereerde UEA in te vullen. Het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit zijn overwegend gelijk aan de tool van de Europese Commissie. TenderNed heeft hierin een aantal aanpassingen gedaan.

Interactieve pdf-formulier: Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft een interactief pdf-formulier ontwikkeld. Meer informatie en downloaden van de meest actuele versie van het formulier (voor aanbestedende diensten)

Als onderneming vindt u in de map ‘Aanbestedingsdocumenten’ het door de aanbestedende dienst ingevulde en geüploade UEA terug. U vult het formulier vervolgens in (Deel II III, IV, (eventueel V) en VI) ondertekent dit indien de aanbestedende dienst dit vereist en voegt het formulier toe aan uw inschrijving.

Naar boven
Logo Rijksoverheid - Naar beginpagina van Tenderned.nl