Workshop Marktbenadering op basis van uw aanbestedingsdata

PIANOo organiseert op 31 januari 2020 een workshop voor aanbestedende diensten. Tijdens deze hands-on training leert u hoe u uw inkoop- en aanbestedingsdata nuttig kunt gebruiken.

Voor wie?

De workshop is interessant voor inkoop- en contractmanagers in de bouw en infra, project- en programmamanagers, strategische inkopers, portfolio- en categoriemanagers en (inkoop)directeuren.

Wat gaat u doen?

U gaat samen met de experts van PIANOo aan de slag om informatie uit inkoop- en aanbestedingsdata te halen. Dit helpt u bijvoorbeeld bij het opstellen van uw marktbenaderingsstrategie en bij de planning van uw aanbestedingen. Data-analyse kan u bijvoorbeeld op het spoor zetten van andere aanbestedende diensten (in uw regio), die van plan zijn vergelijkbare inkooppakketten in de markt te zetten. Misschien kunt u samen optrekken en door goede afstemming een situatie van te grote marktspanning (weinig aanbieders, hoge prijzen) voorkomen.

De analyses maakt u op basis van datasets van binnen en buiten uw organisatie (waaronder openbare aanbestedingsdata van TenderNed).

Datum, locatie en kosten

  • Datum: 31 januari 2020 van 09.30 tot 13.00 uur (inclusief lunch)
  • Locatie: RVO kantoor Utrecht
  • Deelname is kosteloos. Wees op tijd, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt

Lees meer en meld u aan voor de workshop

Naar boven