Nieuw scherm én nieuwe vormgeving applicatie voor ondernemers

Gebruikers die gekoppeld zijn aan een onderneming hebben een nieuw scherm in het dashboard van hun aanbestedingen. Het scherm ‘Details aanbesteding’ bevat relevante kenmerken van de aankondiging, overzichtelijker weergegeven op één pagina. Hiermee is de eerste stap gezet in het gefaseerd doorvoeren van onze vernieuwde, gerenoveerde applicatie.

Nieuw scherm ‘Details aanbesteding’

Het nieuwe scherm ‘Details aanbesteding’ combineert de gegevens die voorheen onder ‘Korte beschrijving, hoeveelheid of omvang, nadere inlichtingen’ werden vermeld met de kenmerken uit het huidige dashboard van de aanbesteding. Het dashboard voor een aanbesteding wijzigt binnenkort ook. Kenmerken van de aanbesteding zullen hier dan niet meer in staan.

Nieuwe scherm ‘Details aanbesteding’
Nieuwe scherm ‘Details aanbesteding’

Nieuwe vormgeving applicatie

In 2018 is de applicatie van TenderNed ‘onder de motorkap’ gerenoveerd. In 2019 verandert ook het uiterlijk van de applicatie (achter de inlog). Uitgangspunt hierbij is het vereenvoudigen van het aanbestedings- en inschrijfproces. Zo zijn de schermen overzichtelijker opgezet, met minder informatie en meer accent op de nog uit te voeren taken.

Gefaseerde invoering

De  vernieuwde schermen worden stapsgewijs ingevoerd. Alleen met een gefaseerde invoering van de nieuwe schermen kunnen wij er voor zorgen dat TenderNed volledig beschikbaar blijft. Bovendien kunnen we zo sneller inspelen op gebruikerssignalen. Per release zetten wij de wijzigingen op een rij, om u zo snel mogelijk vertrouwd te laten raken met de vernieuwde indeling.

Naar boven