Nieuw ontwerp pagina Selectiecriteria, Overige documenten en Aanbestedingsteam

We hebben weer een grote stap gezet in de gefaseerde modernisering van TenderNed. Voor ondernemers zijn een aantal schermen opnieuw ontworpen, waarbij de visuele en functionele verbeteringen het gebruiksgemak voor ondernemers verhogen.

Wijzigingen bij beheren Aanbestedingsteam

De overzichtspagina Aanbestedingsteam heeft een nieuwe vormgeving maar is functioneel gelijk gebleven. Het overzicht met gebruikers kunt u niet meer exporteren, deze informatie vindt u in de standaardrapportage van een aanbesteding. Het wijzigen van de rol van hoofdprocesleider doet u voortaan eenvoudig: klik op de naam van de gebruiker op de overzichtspagina, en activeer deze rol met het schuifje rechtsboven.

Overzicht aanbestedingsteam

Wanneer u klikt op wijzigen, vindt u  een zoekmogelijkheid, waarmee u teamleden snel kunt vinden.

Wijzigen aanbestedingsteam

Wijzigingen bij Selectiecriteria

De schermen met het overzicht en de details van de selectiecriteria bij een aanmelding, zijn gemoderniseerd. Ondernemers kunnen hier elk criterium afzonderlijk bekijken en beantwoorden. Ga met uw muis op een criterium staan en klik op Bekijken of Beantwoorden. Klik nogmaals op Beantwoorden en geef uw antwoord, eventueel met een toelichting. U kunt ook documenten toevoegen.

Wanneer u een document toevoegt van uw computer of bedrijfsdossier, dan krijgt u een waarschuwing. Dit om te voorkomen dat tijdens het uploaden van een document eerder ingevoerde informatie niet wordt opgeslagen. Het paperclip-icoon geeft nu aan hoeveel documenten er zijn toegevoegd.

Overzicht selectiecriteria

Wijzigingen bij Overige documenten

Het tabblad Overige documenten is ook gemoderniseerd. Dit komt u tegen wanneer u zich aanmeld of inschrijft op een aanbesteding, onder Eisen beantwoorden, Eisen en selectiecriteria beantwoorden en/of Gunningscriteria beantwoorden. U kunt documenten toevoegen, maar ook verwijderen of downloaden. Ga met uw muis naar een document en klik op Download of Verwijder.

Overige documenten

Datum sluiting marktconsultatie zichtbaar

Onder Mijn aanbestedingen zien ondernemers voortaan de sluitingsdatum bij een marktconsultatie. Let op: dit geldt alleen bij vernieuwde schermen. Op schermen in het oude design verwijst de Datum sluiting nog naar de kluissluiting van de inschrijving. De tijd staat hier nu nog op 00:00, maar binnenkort wordt dit gewijzigd naar 23:59.

Tijdstip sluiting marktconsultatie

Verder is er nog 1 bug opgelost.

Naar boven