Gebruik Internet Explorer niet meer voor TenderNed

Gebruikt u Internet Explorer? Stap dan over op een andere browser voor het gebruik van TenderNed. Internet Explorer is sterk verouderd. We kunnen niet garanderen dat TenderNed goed werkt in deze browser.

Waarom investeert TenderNed niet langer in Internet Explorer?

Internet Explorer 11 is sterk verouderd en wordt al lange tijd niet meer ondersteund door eigenaar Microsoft. Het gebruik van de browser loopt dan ook hard terug. Microsoft adviseert inmiddels zelfs om Explorer niet meer als browser te gebruiken. TenderNed heeft er daarom voor gekozen om nieuwe schermen en technieken niet langer te testen voor Internet Explorer 11. Naar verwachting zullen steeds meer organisaties dit voorbeeld volgen.

Gevolgen voor TenderNed

Gebruik TenderNed alleen nog in Chrome, Firefox of Safari. Alle nieuw schermen hebben we niet getest in Internet Explorer. Door een andere browser te gebruiken blijft TenderNed optimaal werken en voorkomt u eventuele problemen.

TenderNed in meerdere browsers

TenderNed is een webbased applicatie. Het is zo ontwikkeld dat u het op verschillende browsers kunt gebruiken. Chrome, Firefox en Safari zijn de populairste browsers. Maar ook het verouderde Internet Explorer wordt nog gebruikt. Technische en functionele wijzigingen in de applicatie testen we altijd, zodat ze in de meest gebruikte browsers werken. Waar nodig worden aanpassingen gedaan om wijzigingen werkend te krijgen in specifieke browsers. Vanaf nu geldt dit dus niet meer voor Internet Explorer 11, maar alleen nog voor Chrome, Firefox en Safari.

Meer informatie

Microsoft adviseert Internet Explorer niet meer te gebruiken op Executive-people.nl.

Naar boven