Verbeteringen TenderNed 17 december 2018

Gebruikers die gekoppeld zijn aan een onderneming hebben vanaf 17 december 2018 een nieuw scherm in het dashboard van hun aanbestedingen. Het scherm ‘Details aanbesteding’ bevat relevante kenmerken van de aankondiging, overzichtelijker weergegeven op één pagina. Hiermee is de eerste stap gezet in het gefaseerd doorvoeren van onze vernieuwde, gerenoveerde applicatie.
Meer informatie over Modernisering TenderNed.

Nieuw scherm ‘Details aanbesteding’

Het nieuwe scherm ‘Details aanbesteding’ combineert de gegevens die voorheen onder ‘Korte beschrijving, hoeveelheid of omvang, nadere inlichtingen’ werden vermeld met de kenmerken uit het huidige dashboard van de aanbesteding. Het dashboard voor een aanbesteding wijzigt binnenkort ook. Kenmerken van de aanbesteding zullen hier dan niet meer in staan.

In de nieuwe vormgeving valt verder op dat het menu rechts in het scherm staat. Het menu is standaard uitgeklapt, u kunt dit zelf sluiten.

Nieuwe pagina ‘Details aanbesteding’
Nieuwe pagina ‘Details aanbesteding’

Het nieuwe scherm ‘Details aanbesteding’ vindt u in het dashboard van een aanbesteding bij de ‘Kenmerken’ onder ‘Korte beschrijving, hoeveelheid of omvang, nadere inlichtingen’.

Link naar pagina ‘Details aanbesteding’ in dashboard aanbesteding
Link naar pagina ‘Details aanbesteding’ in dashboard aanbesteding
Naar boven