TenderNed

Onderhoud

Op woensdag 14 november tussen 17:00 en 18:00 uur is TenderNed in verband met onderhoud niet beschikbaar. Wij voeren dan verbeteringen door in het systeem.

 

TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Attenderingen weer direct raadplegen vanuit attenderingsmail

Gebruikers die vanuit de attenderingsmail een publicatie wilden raadplegen werden tot op heden verplicht om eerst in te loggen. In de release van 31 oktober 2018 is dit hersteld. Klikt u op een link in de attenderingsmail, dan heeft u direct toegang tot de publicaties, zonder eerst in te hoeven loggen.

1 november 2018

Nieuwe aanjager aan de slag met afmaken Actieagenda Beter Aanbesteden

Onder leiding van de nieuwe aanjager Karsten Klein gaan ondernemers en overheidsorganisaties zoals gemeenten gezamenlijk verder met de 23 acties om de praktijk van aanbesteden te verbeteren. Inmiddels zijn er acht punten gerealiseerd van de Actieagenda Beter Aanbesteden die in februari dit jaar is overhandigd in Amsterdam aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat.

19 oktober 2018

Verbeteringen 17 oktober 2018

Met de release van 17 oktober 2018 worden er weer grote stappen gezet in het verbeteren van de software van TenderNed. Voor u als gebruiker zijn deze wijzigingen niet direct zichtbaar, maar het levert uiteindelijk een robuustere applicatie op waarin we gemakkelijker en dus sneller wijzigingen kunnen doorvoeren. Verder heeft deze release een kleine wijziging tot gevolg voor opgeslagen TenderNed-pagina’s in uw browser en het blokkeren van uw account bij 3 keer het verkeerde wachtwoord. 

18 oktober 2018
Man_vrouw kijken op beeldscherm

Vinden en gevonden worden

Dagelijks verschijnen op het aankondigingenplatform van TenderNed tientallen aankondigingen in verschillende branches en regio’s. Hoe vindt u als onderneming relevante aankondigingen? Hoe zorgt u als aanbestedende dienst dat uw aanbestedingen gevonden worden? De belangrijkste tips op een rij. 

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

1.985Aanbestedende diensten
35.274Ondernemingen
1.122Lopende aanbestedingen
54%Diensten
19%Leveringen
26%Werken
Naar boven