TenderNed

TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Exporteren data aanbestedingen in bulk

Met de nieuwe functionaliteit ‘Exporteer data aanbestedingen in bulk’ kunnen aanbestedende diensten data downloaden van al hun aanbestedingen in een specifieke periode. Die periode kunnen zij zelf selecteren. Deze data worden beschikbaar gesteld in XML-formaat, zodat de aanbestedende dienst deze kan gebruiken in andere applicaties voor management- of analysedoeleinden.

19 april 2018

Filteren mogelijk op alle CPV-codes

Op basis van suggesties van gebruikers is de filteroptie Omschrijving (CPV-code) in het aankondigingenplatform uitgebreid. U kunt de aankondigingen nu doorzoeken op àlle 9454 CPV-codes, zowel de ‘hoofd’ CPV-codes als de onderliggende ‘sub’ codes.

5 april 2018

Wijziging in berichtgeving exporteren aanbestedingsdossier

Sinds 14 maart 2018 is er een verbeterde exporteerfunctie beschikbaar in TenderNed. Aanbestedende diensten hebben de mogelijkheid om hun aanbestedingsdossier te exporteren als zip-bestand ten behoeve van hun archivering. Naar aanleiding van suggesties van onze gebruikers hebben we de wijze van berichtgeving voor de exporteerfunctie aangepast. Eerder ontvingen alle teamleden van een aanbesteding bericht als het zip-bestand klaar stond voor archivering. Vanaf 21 maart 2018 ontvangen alleen de aanvrager van de export en de hoofdprocesleider van de geëxporteerde aanbesteding een bericht in TenderNed (en een e-mailnotificatie, als zij deze hebben ingesteld voor persoonlijke berichten).

22 maart 2018
Vrouw wijst man op beeldscherm iets aan

Nieuwe drempelbedragen

De Europese drempelbedragen zijn per 1 januari 2018 gewijzigd. De nieuwe drempelbedragen gelden voor een periode van 2 jaar, dus tot en met 31 december 2019.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

1.911Aanbestedende diensten
32.579Ondernemingen
1.065Lopende aanbestedingen
54%Diensten
19%Leveringen
27%Werken
Naar boven