TenderNed is hét online marktplein voor aanbestedingen van de Nederlandse overheid.

U vindt hier alle opdrachten van de overheid op één plek. TenderNed scheelt u veel tijd bij het inschrijven: u hoeft uw bedrijfsgegevens maar één keer in te voeren en u kunt ze steeds opnieuw gebruiken.

Alle aankondigingen

Nieuws

Enquête rechtsbescherming in de aanbestedingspraktijk nu online

Heeft u ervaring in de aanbestedingspraktijk en heeft u opvattingen over de rechtsbescherming van inschrijvers? In opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat voert KWINK groep onderzoek uit naar rechtsbescherming in de aanbestedingspraktijk. Doe mee met het onderzoek en vul de enquête in.

14 maart 2019

Nieuwe schermen en opheffen rol Administratie

Na de release van 6 maart 2019 hebben ondernemers twee schermen met een nieuw ontwerp. Verder hebben we de gebruikersrol 'Administratie' verwijderd en is de handleiding alleen in PDF te raadplegen.

7 maart 2019

Reactie op rapport onderzoek TenderNed

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft, als eigenaar en financier van TenderNed, door ATOS Consulting een verkennend onderzoek uit laten voeren naar medefinanciering door decentrale overheden van TenderNed en het aan de markt overlaten van (delen van de) TenderNed-functionaliteit.

7 maart 2019
Veilig aanbesteden en inschrijven

Veilig aanbesteden en inschrijven

Aanbesteden is een vertrouwelijk proces. Of u nu aanbesteedt of inschrijft, u moet erop kunnen vertrouwen dat u uw informatie veilig kunt opslaan, verzenden of ontvangen. TenderNed treft verschillende maatregelen.

TenderNed in 1 minuut

Aanbestedende diensten en ondernemers vertellen in een minuut waarom zij met TenderNed werken.

2.023Aanbestedende diensten
36.771Ondernemingen
1.169Lopende aanbestedingen
54%Diensten
20%Leveringen
26%Werken
Naar boven