Actueel

RSS

 • 23 februari 2017

  Het aandeel digitale aanbestedingen is in 2016 verder gegroeid naar 82% van het totaal aantal openbare aanbestedingen (69% in 2015). 45% van de aanbestedingen verliep volledig digitaal via TenderNed.

  Lees verder

 • 16 februari 2017

  Na de release van zaterdag 18 februari is het voor aanbestedende diensten mogelijk om wijzigingen tijdens de contractfase van een opdracht te publiceren met het voorgeschreven formulier. Daarmee zijn alle nieuwe en gewijzigde Europese aankondigingsformulieren geïntegreerd in TenderNed. Daarnaast wordt de mogelijkheid toegevoegd om gericht een nevenvestiging van een onderneming uit te nodigen voor een onderhandse aanbesteding.


  Wijziging van gegunde opdracht

  Lees verder

 • 26 januari 2017

  Aanbestedende diensten kunnen een marktconsultatie interactief uitvoeren met behulp van TenderNed. Het is dan mogelijk berichten met betrekking tot de marktconsultatie uit te wisselen  met geïnteresseerde ondernemingen. De marktconsultatie is bovendien toegevoegd als type publicatie, zodat ondernemingen met het zoekfilter gericht kunnen zoeken in het aankondigingenplatform.

  In de TenderNed-instructie ‘Uitvoeren van een Marktconsultatie' leggen we in 5 eenvoudige stappen uit hoe u:

  Lees verder

 • 19 januari 2017

  Op zaterdag 21 januari voert TenderNed een aantal kleine functionele wijzigingen door met betrekking tot het afronden van een onderhandse aanbesteding en aanbesteden in percelen.

  Lees verder

 • 06 januari 2017

  Heeft u tussen 4 en 6 januari 2017 geen attenderingsmail ontvangen, terwijl u wel nieuwe aankondigingen verwachtte? Raadpleeg dan het aankondigingenplatform om er zeker van te zijn dat u geen relevante aankondigingen mist. Heeft u een interesseprofiel ingesteld, dan kunt dit eenvoudig laden door links op het scherm van de aankondigingen het filter 'interesseprofiel overnemen' aan te klikken. Combineer dit met het instellen van het filter publicatiedatum op 3 januari 2017 t/m 5 januari 2017. Het resultaat zijn alle voor u relevante aankondigingen in deze periode.

  Lees verder

Service navigatie

Inloggen

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken