Actueel

RSS

 • 19 oktober 2017

  In de release van dinsdag 24 oktober a.s. wordt onder meer een wijziging doorgevoerd om aanbestedende diensten te waarschuwen voor privacygevoelige of commercieel vertrouwelijke informatie in aanbestedingsdocumenten.

  Melding privacygevoelige informatie

  Aanbestedende diensten zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie die zij op TenderNed publiceren. Om hen extra alert te maken op die verantwoordelijkheid, toont TenderNed voortaan een extra waarschuwing voordat gebruikers een aankondiging, rectificatie of nieuwe aanbestedingsdocumenten publiceren.

  Lees verder

 • 07 september 2017

  Uit onderzoek van RTL Nieuws is gebleken dat gemeenten privacygevoelige informatie publiceerden in hun aanbestedingsdocumenten. De 21 gemeenten die in het RTL-artikel worden genoemd hebben inmiddels de betreffende documenten van TenderNed verwijderd.

  Lees verder

 • 06 september 2017

  In de release van donderdag 7 september worden de mogelijkheden van de onderhandse procedure uitgebreid en verbeterd.

  Lees verder

 • 25 augustus 2017

  In de release van zaterdag 26 augustus wordt onder meer een aantal wijzigingen in het termijnenscherm voor aanbestedende diensten doorgevoerd.

  Lees verder

 • 28 juli 2017

  Er is een nieuwe cursusomgeving online beschikbaar, die exclusief bedoeld is voor het geven van trainingen in het gebruik van TenderNed. Het gaat om een functionele kopie van de applicatie, die na iedere release wordt geüpdatet. Toegang tot deze cursusomgeving TenderNed wordt gegeven aan training- en adviesbureaus die hiervoor een (nieuwe) licentie met TenderNed ondertekenen.
   

  Lees verder

Service navigatie

Inloggen

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken