Actueel

RSS

 • 16 juni 2017

  Het gebruik van het UEA en de verschillende types UEA roept veel vragen op bij zowel aanbestedende diensten en ondernemingen. De meest gestelde vragen staan nu op een rij in de Helpfunctie.

  Lees verder

 • 16 juni 2017

  Aanbestedende diensten hebben na de release van 17 juni a.s. de mogelijkheid om na het publiceren van een marktconsultatie nieuwe documenten te publiceren (bijvoorbeeld het verslag van de marktconsultatie). Deze documenten zijn dan zichtbaar op het aankondigingenplatform en betrokken ondernemingen worden met een bericht geattendeerd op het nieuwe document.

  Lees verder

 • 22 mei 2017

  Adviseurs van TenderNed verzorgen een inloopspreekuur voor aanbestedende diensten op het PIANOo-congres op 1 juni in Apeldoorn.

  Lees verder

 • 22 mei 2017

  Aanbestedende diensten weten dat zij per 1 juli 2017 hun Europese aanbestedingen verplicht digitaal moeten uitvoeren en geven aan daar ook aan te gaan voldoen. Dat beeld komt naar voren uit het onderzoek dat PIANOo, Expertisecentrum Aanbesteden afgelopen maand uitvoerde onder 'niet-digitale' aanbestedende diensten.

  Lees verder

 • 21 april 2017

  In de april-release wordt de laatste maatregel doorgevoerd ter verbetering van de verwerkingscapaciteit van TenderNed: asynchrone verwerking van aanmeldingen en inschrijvingen. Ook kunnen aanbestedende diensten weer zelf het exacte tijdstip van hun sluitingstermijn instellen.

  Lees verder

Service navigatie

Inloggen

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken