Actueel

RSS

 • 21 april 2017

  In de april-release wordt de laatste maatregel doorgevoerd ter verbetering van de verwerkingscapaciteit van TenderNed: asynchrone verwerking van aanmeldingen en inschrijvingen. Ook kunnen aanbestedende diensten weer zelf het exacte tijdstip van hun sluitingstermijn instellen.

  Lees verder

 • 23 maart 2017

  Aankomende zaterdag wordt een wijziging doorgevoerd in het onderdeel Selectiecriteria (Deel IV) van de UEA-module in TenderNed (UEA = Uniform Europees Aanbestedingsdocument). Dit levert wijzigingen op in zowel het dashboard van de aanbestedende dienst, als dat van de onderneming.

  Lees verder

 • 16 maart 2017

  Op TenderNed zijn nieuwe datasets beschikbaar met openbare aanbestedingsdata van december 2010 tot en met 31 december 2016. De eerder gepubliceerde datasets zijn aangevuld met gunningsinformatie.  

  Lees verder

 • 09 maart 2017

  Negometrix en Commerce-hub kondigden gisteren in een persbericht aan hun krachten te bundelen. Beide bedrijven zijn al lange tijd actief in de markt voor digitale inkoop- en contractmanagement tools. Met het samengaan van beide ondernemingen wordt geanticipeerd op ontwikkelingen in de markt en de steeds hogere eisen die worden gesteld, zo meldt het persbericht over de fusie.

  Lees verder

 • 23 februari 2017

  Het aandeel digitale aanbestedingen is in 2016 verder gegroeid naar 82% van het totaal aantal openbare aanbestedingen (69% in 2015). 45% van de aanbestedingen verliep volledig digitaal via TenderNed.

  Lees verder

Service navigatie

Inloggen

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken