Actueel

RSS

 • 28 juli 2017

  Er is een nieuwe cursusomgeving online beschikbaar, die exclusief bedoeld is voor het geven van trainingen in het gebruik van TenderNed. Het gaat om een functionele kopie van de applicatie, die na iedere release wordt geüpdatet. Toegang tot deze cursusomgeving TenderNed wordt gegeven aan training- en adviesbureaus die hiervoor een (nieuwe) licentie met TenderNed ondertekenen.
   

  Lees verder

 • 26 juli 2017

  PIANOo heeft dit voorjaar een nieuw visiedocument TenderNed vastgesteld voor 2017-2022. Dit document beschrijft de visie op de ontwikkelingen van het systeem TenderNed voor de periode 2017 tot en met 2022. Hiervoor heef PIANOo gebruikers, koppelpartners, beleidsmakers en andere stakeholders geraadpleegd. De visie dient als basis voor het behandelen, prioriteren en doorvoeren van concrete wijzigingsverzoeken, evenals het actueel houden van de architectuur van TenderNed.

  Lees verder

 • 20 juli 2017

  Er staat een nieuwe dataset (xls-bestand) met openbare aanbestedingsdata van 1 januari 2017 tot en met 30 juni 2017 op TenderNed.

  Lees verder

 • 20 juli 2017

  De release van zaterdag 22 juli bevat vooral wijzigingen in het dashboard van ondernemers. Zo vindt de onderneming nu direct in zijn dashboard uitgebreidere informatie over de aanbesteding waaraan hij werkt en hoeft daarvoor niet naar de aankondiging.

  Lees verder

 • 05 juli 2017

  Heeft u (binnenkort) een Gedragsverklaring Aanbesteden (GVA) nodig? Dan is het nu ook mogelijk deze online aan te vragen. Hiermee wordt het aanvraagproces, waarvoor eerder alleen een schriftelijke route per post bestond, efficiënter én sneller. Het invullen van de gegevens van de rechtspersoon en bestuurders is bij de digitale aanvraag niet langer nodig. Let op: een GVA van voor 1 juli 2016 is niet meer geldig in verband met gewijzigde regelgeving.

  Lees verder

Service navigatie

Inloggen

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken