Actueel

RSS

 • 19 januari 2017

  Op zaterdag 21 januari voert TenderNed een aantal kleine functionele wijzigingen door met betrekking tot het afronden van een onderhandse aanbesteding en aanbesteden in percelen.

  Lees verder

 • 06 januari 2017

  Heeft u tussen 4 en 6 januari 2017 geen attenderingsmail ontvangen, terwijl u wel nieuwe aankondigingen verwachtte? Raadpleeg dan het aankondigingenplatform om er zeker van te zijn dat u geen relevante aankondigingen mist. Heeft u een interesseprofiel ingesteld, dan kunt dit eenvoudig laden door links op het scherm van de aankondigingen het filter 'interesseprofiel overnemen' aan te klikken. Combineer dit met het instellen van het filter publicatiedatum op 3 januari 2017 t/m 5 januari 2017. Het resultaat zijn alle voor u relevante aankondigingen in deze periode.

  Lees verder

 • 03 januari 2017

  TenderNed voert dinsdag 3 januari een aantal verbeteringen door in de applicatie. Zo is het na deze release mogelijk om in uw persoonlijke inbox (onder tabblad Berichten) meerdere berichten te selecteren en te verplaatsen naar het archief of te verwijderen.

  Lees verder

 • 23 december 2016

  In de periode september/oktober 2016 werd TenderNed regelmatig getroffen door storingen, waarbij digitaal inschrijven niet mogelijk was. Onderliggende oorzaak was onvoldoende verwerkingscapaciteit van de documenten/bijlagen. Inmiddels is de verwerkingscapaciteit significant verbeterd.

  Lees verder

 • 02 december 2016

  Inschrijvingen via e-mail toelaten in geval van een storing bij TenderNed mag, mits een regeling is opgenomen in de aanbestedingsleidraad. Zo oordeelde Rechtbank Noord-Holland in een zaak die was aangespannen door een van de inschrijvers.

  Lees verder

Service navigatie

Inloggen

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken