11 Wijzig uw gegunde opdracht

Is de aankondiging van de gegunde opdracht al gepubliceerd, maar heeft er een wijziging in de opdracht plaatsgevonden? En bent u verplicht deze wijziging te publiceren? De taak 'Aankondiging van een wijziging publiceren' maakt het mogelijk om een wijziging in de opdracht van een afgeronde aanbesteding te publiceren.


De taak ‘Aankondiging van een wijziging publiceren’ is direct zichtbaar in het dashboard van de aanbestedende dienst maar nog niet uit te voeren. Pas nadat de aankondiging van de gegunde opdracht gepubliceerd is, is de taak klikbaar.

Het publiceren van de gewijzigde opdracht doet u als volgt.

  • U gaat eerst naar het tabblad ‘Afgerond’ (na de aankondiging van de gegunde opdracht wordt de aanbesteding automatisch verplaatst naar het tabblad met afgeronde aanbestedingen).
  • U selecteert vervolgens de desbetreffende aanbesteding en gaat naar het dashboard.
  • Het invoeren van de gewijzigde gegevens doet u door te klikken op de button ‘Gewijzigde opdracht’ te vinden onder 'Kenmerken'. In het volgende scherm klikt u op ‘Wijzigen’.
  • U vult alle verplichte velden in en de wijziging(en) die u wilt beschrijven. Let op: Hierbij moet u ook de gegevens van de onderneming, waaraan gegund is, opnieuw invoeren.
  • Zodra u alle wijzigingen heeft ingevoerd en opgeslagen, voert u de taak ‘Aankondiging van een wijziging publiceren’ uit.


Na het succesvol publiceren van de wijziging ziet u in het dashboard dat er een groen vinkje voor de taak uitgevoerde taak staat. Er wordt ook gelijk een nieuwe taak actief om een nieuwe wijziging door te voeren. Bij het wijzigen van een opdracht met meerdere percelen is namelijk maar één perceel per wijziging te selecteren. Wilt u dus in meerdere percelen wijzigingen doorgeven, dan is het nodig dat u de taak ‘Aankondiging van een wijziging publiceren’ meerdere malen uitvoert.

Let op: het publiceren van een wijziging in een gegunde opdracht is alleen mogelijk bij Europese opdrachten.
 

Service navigatie

Paginastijl

Current Style: Standaard

TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken